Завершили підрахунок в окрузі №23: Єремєєв переміг

Завершили підрахунок в окрузі №23: Єремєєв переміг
Центральна виборча комісія завершила підрахунок голосів в одномандатному виборчому окрузі №23 - більшість голосів виборці віддали Ігорю Єремєєву.

Дані розміщені на сайті ЦВК.

В окрузі №23 40% виборців віддали голос за Єремєєва. Його найближчий конкурент Людмила Кирда (політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина") набрала тільки 22% голосів.

Замикає трійку лідерів у цьому окрузі самовисуванець Федір Веніславський, який набрав майже 13% голосів.

Нагадаємо, ЦВК завершила підрахунок у ще двох волинських округах. Так, у Луцьку переміг Ігор Лапін, а в окрузі №19 - Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ідіоти народ
Відповісти
Бідне бидло обрало багате бидло.
Відповісти
Окрім цього фото його ще хтось і десь бачив у такому прикиді?
Відповісти
Цих полішуків уже не змінити, він уже добре вивчив їх продажне нутро. "За шмат гнилої ковбаси у них і матір попроси, то отдадуть" Т. Шевченко
Відповісти
Тепер полішучари хай тільки пікнуть що їм за молоко мало платять, зразу в ї...ло на.
Відповісти
так Івахів і платить ) А навколо тих грошей, що він платить вже свої схеми, нижчих пацанчиків, які знають як підмучувати на цьому собі якісь відсотки. Відповідно до бабуськи доходить не вся сумма, навіть з тих копійок. А пацанчики вілли будують і колгоспи купують. І це просто прихвостні місцевих олігархів. А що говорити про верха?
Відповісти
КУВ ВСІХ)))!!!! І НАСРАВ НА ВСІХ)))!!!!
Відповісти
Єремєєв в 23 окрузі підсунув технічного кандидата, псевдопатріота Савчука. Заплатив за нього і йому, щоб він пару тисяч голосів відібрав в Кирди. А любешівці повелись. хоча по результатах в самому Любешові за нього не проголосувало й 100 чоловік. А так розхвалювали що ніби то був на Майдані, хоч сраки своєї з хати не висунув бо страшно було. Та й в Любешівському ВО Майдан зявився пізніше всіх. вже десь у березні. Якби не такі херої то б перемогла Кирда. Та й ще на них повелись. Думаю наш народ нічого не зрозумів з Майдану і з тих смертей. Для мене відкрито в день виборів одна жіночка пропонувала 1000 грн за Єремєєва. І то знаючи що я не погоджусь. А так, про всяк випадок. Та якби в нас люди настільки несвідомі, що проголосували б і за Мартинюка, якби він йшов. Це діагноз. який є на жаль невиліковним
Відповісти
Ура! Єремєєв - наш обранець! Кирду -на х . Туди куди і Веніславського - харкіського сепаратюгу!
Відповісти
Запхни своє УРА в одне місце, негідник.
Відповісти
Єремеєва, бо більше ні з кого вибирати. 7 технічних, Кирда і Веніславський. Кирду знаю особисто, порядку не може в своїх закладах навести, не говорячи про роботу в парламенті. Веніславському 23 округ взагалі до одного місця. Єремеєв звісно мудак, але і вклав в цей округ також не мало. Перед ним колись обирали земляка Бутейка з Старого Чорторийська Маневицького р-ну, так він не те що для округу нічого не робив і не вирішував, а навіть не зявлявся тут. Так що враховуючи, що не було з кого вибирати - вибрали Єремеєва.
Відповісти
А шо, молодці. Єремеев голосує за закони 16 січня, а волиняни, такі хороші - в депутати його. Епік він!
Відповісти
а якби цвк зареєструвала таки Сергія Мерчука, то в єремєєва не було б шансів... хлопець справжній патріот, пройшов і майдан і ато... а тут все куплено, і цвк... без великих грошей нікуди
Відповісти
не думаю. що Мерчук переміг би в Любешівському районі. Там досі націоналістів не підтримували. А надто після гастролей правого сектору і особисто Мерчука в Любешів.
Відповісти
А на місцеві вибори ці хлопці йдуть? Будуть своїх мерів розставляти?
Відповісти
Останні новини
Завершили підрахунок в окрузі №23: Єремєєв переміг
29 жовтень, 2014, 11:46