На луцькому авторинку - «вакханалія»

На луцькому авторинку - «вакханалія»
Депутати обговорювали ідею перенесення авторинку за межі міста.

Про це йшлося під час сесії Луцької міської ради у середу, 29 жовтня.

Під час авторинку транспортні засоби розташовані хаотично і порушують правила дорожнього руху, створюючи додаткові проблеми для жителів міста.

Читайте також: Працівники луцьких підприємств вимагають вирішення ситуації з авторинком.

«Там існує вакханалія. Машини ставлять, хто де хоче. Але розташування транспортних засобів належить до повноваження дорожньо-транспортної інспекції. Це не просто її повноваження, це її обов’язок. Або вони хочуть вирішувати цю проблему, або вони в схемі. Потрібно навести лад у цій частині дороги», – зауважив депутат Луцької міської ради Андрій Козюра.

Директор КП «АвтоПаркСервіс» Тарас Бас говорить, що вони мають ідею для вирішення цієї проблему.

«Ми неодноразово звертались, щоб зробити оду частину вулиці (вулицю Єршова, – ред.) двохсторонньою, а другу частину перекрити і зробити її в той день для авторинку. Ми самі не маємо повноважень, щоб впливати на це», – сказав він.

Читайте також: Луцькі депутати мізкували, як допомогти комунальному підприємству.

Міський голова Микола Романюк теж підтримує ідею винесення автопарку за межі міста. Він переконаний, що потрібно ужити всіх заходів, аби повітря у Луцьку було чистим, а жителів міста забезпечити безпечними умовами праці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нормальну парковку тяжко зробити?
Відповісти
тарасу:
та як директор застав своїз працівників сміття не під забори звозити а сміттєвоз викликати! я не кажу про те що авто твої ділки паркують не вздовж траси як знак передбачає а в "поперек" що дозволяє вдвічі збільшити кількість - не кажучи про автіви які стоять в другому- третьому ряді - де твої "робітнички" теж бабло "косять"- а місцевому бюджету ДУЛЯ!
Відповісти
карочє дєпутати-не мішайте людям жити,всі звикли до цього юазару.зручне розташування,машини стоять нормально.так шо займайтесь нагальнішими проблємами-ремонтом ліфтів наприклад.
Відповісти
Да шо ти кажеш ? А як жити людям , що там живуть , чи працюють ?
Відповісти
Нафтобаза підсуєтилась і авторинок заберуть, нормально.
Його треба не переносити, а в першу чергу нормально організувати
Відповісти
Директор авторинку - КОЗЕЛ!!! Нема ніякого порядку ні в авторинку ні за його межами.
Відповісти
За пределами рынка ГАИ должно следить за движением. А что внутри рынка вас не должно беспокоить. У вас де дома всякие там юристы порядок не наводят, вот и вы не лезьте со своим длинным носом.
Відповісти
юрист сам ти козел
Відповісти
А нах щось змінювати на авторинку. Там все всіх влаштовує. Моя пропозиція і прохання змінити систему освітлення пішоходнихи преходів. Зовсім не видно пішоходів. І взагалі, освітлення в місті якесь кастроване: світло є,- а ніх.я не видно. Херня якась. А авторинок переносити це від якогось убогого!
Відповісти
Кому-то очень жизненно необходимо его перенести. Разве незаметно, как у жирных морд из-за этого схемы рушатся. Быстро перенести!
Відповісти
впихнутиневпихуєме невпихуєме! Кількість автомобілів, які приїжджають на ринок, давним-давно перевищує кількість місць, які для цього є на тій території. Цей ринок — пекло для тих, хто поруч живе або працює. Я вже не кажу про те, що поруч знаходиться такий об'єкт янафтобазаЧП — у випадку звідти не виїде ніхто.
Відповісти
Перенести його нафіг на аеродром в крупу там всім буде добре
Відповісти
Туди ніхто не поїде, нема інфроструктури
Відповісти
Дайте людям нормально працювати.Тисячі робочих мість надає авторинок,прибуток в бюджет,який платять підприємці,чи комусь вигідно його перенести?Ринок згасне .буде так як у інших містах де перенесли ринки...
Відповісти
Останні новини
На луцькому авторинку - «вакханалія»
29 жовтень, 2014, 15:16