У луцькій лікарні відкрили нове відділення. ФОТО

У луцькій лікарні відкрили нове відділення. ФОТО
У дитячій поліклініці міста Луцька відкрили нове стоматологічне відділення.

Відкриття нових стоматологічних кабінетів відбулося 7 листопада.

Ремонт приміщення і закупівля обладнання здійснювалася як за кошти міського бюджету так і за гроші меценатів. Майже 140 тисяч гривень було використано міських грошей і близько 50 тисяч гривень було залучено із членської благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса».

Головний лікар медичного закладу Оксана Лєщинська каже, що віднині відділення працюватиме у дві зміни, забезпечуючи надання кваліфікованої стоматологічної допомоги дітям міста 7 днів на тиждень.

«У складі відділення працюють сертифіковані дитячі стоматологи – терапевти, ортодонти, хірурги. На його базі проводитимуться й планові профілактичні огляди школярів лікарем – стоматологом. Це дасть можливість батькам одночасно з проведенням дитині медичного профілактичного огляду, здійснити огляд стоматологом. Відділення оснащене сучасними турбінними стоматологічними установками, працює система попереднього запису до лікаря, в тому числі у телефонному режимі», - зазначила Лєщинська.



Луцький міський голова Миколоа Романюк наголосив, що для міської влади завжди є пріорітетним розвиток медичної галузі міста.

«Здоров'я маленьких лучан залежить не тільки від медиків, але і від того як оснащенна поліклінніка. Нарешті у цьому медичному закладі діти зможуть отримати комплексну стоматологічну допомогу. Приємно і те, що ніяких скарг від мешканців міста на цю установу не поступало. У цьому відділенні ми намагались створити комфорт як для медиків так і для пацієнтів», - резюмував міський голова.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: актуально
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фотографію з благодійною касою на перше місце. чи не вона головна в лікарні? повз неї не пройдеш, обов'язково потрібно дати "благотійний внесок"(читай: побудувати будинок гол лікаря, заплатити за навчання його дітей за кордоном, купити машину і тд.)
Відповісти