Комуністів Кононовичів можуть відрахувати з аспірантури

Комуністів Кононовичів можуть відрахувати з аспірантури
Волинських комуністів Олександра та Михайла Кононовичів хочуть відрахувати із аспірантури Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Такою є позиція вишу з приводу антиукраїнської діяльності своїх аспірантів, - повідомляють Хроніки Любарта.

За словами завідувача відділу аспірантури СНУ Мирослави Філіпович, питання про відрахування братів Кононовичів 27 листопада розглядали в Інституті соціальних наук. Потім це питання винесли і на розгляд вченої ради університету.

«Підстава очевидна – порушення морально-етичних норм. Наразі документів про відрахування ще немає, у процесі», – прокоментувала пані Філіпович.

До слова, завідувач кафедри філософії та релігієзнавства Інституту соціальних наук, професор Роман Арцишевський доводиться тестем Олександру Кононовичу. А дружина Олександра і донька завкафедри Олена Арцишевська працює тут за сумісництвом асистентом.

Нагадаємо, нещодавно брати Кононовичі привезли гуманітарну допомогу в окупований Луганськ та підтримали сепаратистів. Після чого місцеві націоналісти «навідалися в гості» у їхній офіс, де зчинили безлад і побили однопартійця братів-комсомольців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна "красуні"-дружині написати кілька побажань: https://vk.com/id15398855
Відповісти
А хто цих недоумкiв туди прийняв?
Відповісти
А чому ще та вся братія працює? Вони не при чому? Так чому вони не заявили про це в грудні 2013?
Відповісти
Ще товариство, треба ставити питання про звільнення дружини Олександра Кононовича і його тестя Хабарника! І розібратися за ті квартири, що здають Кононовичи, правомірно це чи ні, скільки сплатили податків в державу? Треба взагалі на них відкрити кримінальну справу! А свідків я думаю буде багато, я перший! Так що треба задуматися і працювати правоохоронним органам і СБУ!
Відповісти
Да я б вигняла б ыз Волині їх, а чому б і ні!!!!!!!!!!!!
Відповісти
А починали з крадіжки продуктів харчування в військовій частині коли працювали там поварами-сверхсрочниками, красавци - натуральні комуністи.
Відповісти
ви бендеривци та ваша злисть погубить вас
Відповісти