«Давай дєньгі!», - луганчанка порізала ковельського лікаря

«Давай дєньгі!», - луганчанка порізала ковельського лікаря
Кривавий інцидент трапився минулої ночі у місті Ковелі на вулиці Володимирській неподалік торговельного закладу, відомого в народі, як «Вареники».

Лікар Ковельського міськрайоного територіального медичного об’єднання (МТМО) повертався з чергування додому, коли раптом із темноти на нього вискочила жінка із ножем, - пише видання Kowel.com.ua..

«Давай дєньгі! Бистра!» – закричала вона російською мовою.

Недовго роздумуючи, грабіжниця завдала ножового удару. Чоловік проявив миттєву реакцію, відхилившись в сторону. На його щастя, лезо ножа, яке було спрямоване в серце, не зачепило артерію та сухожилля, але дуже поранило плече. Бандитка отримала у відповідь кулаком по морді. Незважаючи на втрату крові, лікар зумів скрутити їй руки і доставити до чергової частини Ковельського міського відділу УМВС.

Зухвалою грабіжницею виявилася жителька Луганської області, яка нещодавно звільнилася з місць позбавлення волі, начебто, за вбивство. Вона затримана, а поранений ножем медичний працівник перебуває у травматологічному відділенні Ковельської центральної районної лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рускія жєнщіни! Недаремно Ніколай Нєкрасов писав: "Коня на ходу остановит, в горящую избу зайдет". Я б сказав: "Слона на ходу остановіт, іяйца єму оторвйот." На Сході пишаються тим, хто мав відсидку. Решта рівняється на них. На таких кажуть бивалий або бивалая. І перезидент - шапкокрад і насильник - теж був "бивалий". Лікар - молодець. Не злякався, не впав, як "президент" 140 кл вагою у І-Франківську впав від яйця.
Відповісти
Да що ж східнякі тут роблять? витравлювати їх треба, назад на схід.
Відповісти
Вбивати таких треба.
Відповісти
все лише починається.... скоро вони і тут захочуть навести свої "донєцкіе порядки" - інакше вони просто не вміють жити...
Відповісти
За ходку на зону - шана й "почьот" у росіян. Це поавда. Служив з цими недоумками у радянському війську... Це не народ, це натовп тупих гівнюків. Стіну від них! І чим вищу - тим краще.
Відповісти
А відома прізвище лікаря?
Відповісти
Тепер на Волині переселенців з Дамбаса побільшає у лісах в безіменних ямах. Можуть валити назад на Дамбас,їм там під обстрілами буде спокійніше буде ,аніж на Волинській землі.Покидьки.
Відповісти
можливо фразу "кулаком по морді" варто замінити по обличчю? навіщо упускатись до тих ідіотів-східняків ?
Відповісти
Напала якась навіжена, а зразу вигуки- геть. назад , на Схід. Не вони обстрілюють Волинь, а ви, не ви мерзнете в холодних підвалах, тому люди і злі на рагулів. А як же християнське милосердя, доброта, та про що я -основний принцип життя рагуля -"обмани ближнього, або прийде дальній і обманить тебе"
Відповісти
Потрібно якнайшвидше вирізати усю русню а рештки повиганяти з міста , це біосміття не має права дихати волинським повітрям
Відповісти
Це все вказує на те, що ніхто не контролює переїжджаючих. Це ж треба було міліції брати їх усіх на контроль. Бачте, вони одразу знайшли - хто вона така була і звідки. Там не тільки зону розпустили, там і душевнохворих на вулиці вигнали. Скільки таких гуляє на волі!!!!!
І ЦЕ НІХТО НЕ ВІДСЛІДКОВУЄ!
Відповісти
У Львові є такі списки: хто прибув, де живе, де працює і т.д.,а Волинь, як завжди, інертна. Чого чекаємо? Біди?

Ніхто проти переселенців нічого не має.
Люди різні. Проте треба мати і обачність, і розумну витримку, і розуміння того, що в Донецьку жили не тільки християни.

Відповісти
наприклад бильше 50 видсоткив населення мають судимости не вирите поцикавтесь зробивши запит А ще це мисто найбильще пидтримало майдан Отже криминал рулить
Відповісти
Останні новини
«Давай дєньгі!», - луганчанка порізала ковельського лікаря
06 грудень, 2014, 13:43