У Володимир-Волинському районі горів житловий будинок та гараж. ФОТО

У Володимир-Волинському районі  горів житловий будинок та гараж. ФОТО
У Володимир-Волинському районі сталося дві пожежі, внаслідок чого мешканці отримали матеріальні збитки.

14 грудня о 06:21 на до володимир-волинської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення, що у селі Шистів горить житловий будинок. Про це повідомив начальник Володимир-Волинського міськрайонного відділу державної служби з надзвичайних ситуацій Віктор Воробйов.

Коли ж пожежники прибули на місце, то побачили, що за вказаною адресою горить гараж з блоків, який використовувався як господарська споруда. Вогонь охопив дах гаража та внутрішнє приміщення.

Через пожежу господарі втратили електро-та бензоприлади, корм та зерно, яке зберігалось в гаражі; морозильну камеру, два велосипеда. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання.

Ще одна пожежа трапилась 16 грудня у Володимирі-Волинському. Цього разу горів житловий будинок по вулиці Устилузькій. На щастя, мешканці приватної садиби змогли вийти із задимленого будинку самостійно, ще до прибуття рятувальників.

Пожежників викликали вчасно, тому будинок вдалось врятувати. Причини загоряння та збитки встановлюються. Швидше за все, пожежа виникла також через коротке замикання.

Напередодні новорічно-різдвяних свят рятувальники просять не залишати електроприлади без нагляду увімкненими у електромережу, користуватись лише сертифікованими запобіжниками та встановлювати додаткові прилади для регулювання електроструму при перепадах напруги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимир-Волинському районі горів житловий будинок та гараж. ФОТО
16 грудень, 2014, 18:02