У полон бойовиків потрапило семеро українських військових

У полон бойовиків потрапило семеро українських військових
Сім українських військових потрапили до полону сепаратистів у неділю, 4 січня.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив керівник Центру звільнення полонених Володимир Рубан, - інформує Громадське. Волинь.

«Третя машина з бійцями «потрапила» в полон на блокпосту ополченців у Донецьку вже в новому 2015. Вчора - відразу 7 осіб.Їхали на ротацію. Схоже роботи у нас не поменшає», – написав він, наголосивши, що бійцям необхідно «заборонити користуватися навігаторами»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«…бійцям необхідно «заборонити користуватися навігаторами.» - іншими словами російське керівництво стільникового зв’язку в Україні – МТС, через навігатори має можливість наших військових спрямовувати прямо безпосередньо у руки проросійських терористів …!!!! Гарна війна виходить …!!!! Де наше СБУУУУУУ …? Чи як у Росії кажуть – А-УУУУУ …? Де наше СТЕЦЬ-МІНІСТЕРСТВО інформації …, адже ворожа інформація на українських навігаторах його посади напряму стосується …!!!! Досить йому вже перед телекамерою з телевізором по полях бігати та російські канали рахувати … Він або хай щось робить корисне, або хай рахує скільки можна йому за халатність та бездіяльність на посаді можна років отримати у бетонній камері …
Відповісти