У Луцьку розвалений басейн хочуть продати для перебудови

У Луцьку розвалений басейн хочуть продати для перебудови
Підприємство ПП «РА 500-Луцьк», яке майже десять років тому придбало луцький басейн «Колос», має намір продати цю споруду.

Про це йшлося під час засідання майнової комісії Волиньради, – повідомив IA ZIK.

За інформацією прес-служби облради, депутати розглянули звернення від ПП «РА 500-Луцьк». У 2004 році це підприємство уклало договір купівлі-продажу басейну «Колос» на умовах збереження фізкультурно-оздоровчого профілю об’єкту. Однак цього так і не зробили, а сам басейн перетворився на руїну.

Зрештою, у липні минулого року в облраді заговорили про можливість судового позову до нинішнього власника басейну.

Як зазначає директор підприємства Віталій Шаварський, здійснити задумане завадила економічна криза. Наразі існує потенційний інвестор, який має намір придбати басейн та відновити його роботу. Тим часом, за умовами купівлі-продажу ПП «РА 500-Луцьк» повинне погодити таку угоду з обласної радою.

Голова постійної комісії Святолав Кравчук наполягав, щоб потенційні покупці басейну не тільки дали гарантію про збереження фізкультурно-оздоровчого профілю об’єкту, а й вказали чіткі терміни, коли вони відновлять його роботу.

Представник підприємства із посиланням на «комерційні мотиви» навіть не побажав назвати своє прізвище. Він заявив, що за умови погодження на продаж, до червня цього року буде зроблено проектно-кошторисну документацію, а до третього кварталу 2017 року басейн відновить роботу.

Отож, комісія доручила голові обласної ради погодити відчуження басейну «Колос» на умовах первісного договору купівлі-продажу.

Нагадаймо, на річницю початку Революції гідності Волинська облрада за допомогою кнопкодавів ухвалила суперечливе з точки зору законодавства рішення про виставлення на аукціон чотирьох приміщень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мiсто Стаханiв, ЛНР. Басейн працюс. Квиток-20 гривень.
Ось : http://ipress.ua/ru/news/poka_lyudy_v_kyevskoy_oblasty_sydyat_bez_sveta_u_separatystov_stahanova_rabotaet_plavatelniy_basseyn_100644.html

Сайт украiнський, а не сепаратиський
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розвалений басейн хочуть продати для перебудови
16 січень, 2015, 17:10