Повідомили, коли вручатимуть повістки мобілізованим на Ковельщині

Повідомили, коли вручатимуть повістки мобілізованим на Ковельщині
Вручення повісток на проходження медкомісії під час четвертого етапу часткової мобілізації відбудеться в 2 черги.

А саме: з 20 до 29 січня та з 20 лютого приблизно до 2 березня, - повідомив тимчасовий виконувач обов'язків військового комісара Ковельського військового об’єднаного комісаріату майор Володимир Левкович (на фото) під час наради з головами сільських/селищних рад в райдержадміністрації, - передає "Kowel.com.ua".

Перша черга вручення повісток має розпочатися уже з 20 січня і триватиме до 29 січня. У військкоматі станом на п’ятницю уже готові повістки на проходження медкомісії, проте офіційної публікації Указу Президента України ще немає (а лише після того указ набуває чинності).

А з 30 січня до 3 лютого місцевих мобілізованих будуть відправляти в війська. Вручення повісток під час другої черги четвертого етапу мобілізації почнеться з 20 лютого і триватиме 10 днів. На початку березня мобілізовані будуть доставлені у війська.

На території району повістки вручатимуть спеціальна група у складі 4 людей: уповноважені представники військкомату та райдержадміністрації, поліцейський та сільський голова. На території міста схема буде дещо іншою.

Загалом протягом 2015 року планують провести 3 етапи часткової мобілізації. Перший почнеться 20 січня і триватиме 90 днів, другий – орієнтовно з квітня і триватиме 60 днів, а третій етап почнеться з червня і також продовжиться упродовж 60 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вручати повістки знов будуть працівники навчальних закладів, точніше намагатись вручати... двері вже ніхто не відкриває. А ще прикольно так що ці повістки про проходження медкомісії у Ковелі ВЖЕ на минулому тижні вручали, хоча закон підписаний ще не був. Мій друг отримав таку в понеділок. Брешуть як собаки.
Відповісти