З Адміністрації Президента звільнять «учасників АТО»

З Адміністрації Президента звільнять «учасників АТО»
З Адміністрації Президента України будуть звільнені службовці, котрі отримали статус учасника антитерористичної операції.

Про це повідомляє заступник глави АПУ Андрій Таранов, - пише Експрес.

"Сьогодні Президент України прийняв рішення про звільнення кількох співробітників Адміністрації Президента, які останнім часом отримали статус учасників АТО. Позиція вкрай чітка - працівники Адміністрації повинні бути взірцем професіоналізму і моральних якостей, особливо в ці часи", - підкреслив Таранов і додав, що глава АПУ Борис Ложкін підписує документи щодо їх звільнення.

На переконання Президента, статус учасника АТО мають отримувати лише особи, безпосередньо задіяні в операції на місцях, а регулярні службові відрядження не можуть бути підставою для його отримання.

"Воєнний туризм, якщо є такі випадки, потрібно припинити", - наголосив Таранов.

За його словами, Петро Порошенко ініціюватиме перегляд критеріїв статусу учасника АТО на законодавчому рівні.

"Це дозволить чітко розмежувати статус військових і цивільних учасників антитерористичної операції", - переконаний заступник глави АПУ.

Він зазначив, що Адміністрація Президента звернулася до відповідних органів з проханням надати повний список тих, хто тримав посвідчення учасника АТО, "щоб переконатись, що ніхто більше не виявив бажання стати воєнним туристом – ні з адміністрації, ні серед представників місцевих органів влади".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...звільнення кількох співробітників Адміністрації Президента, які останнім часом отримали статус учасників АТО.Позиція вкрай чітка - працівники Адміністрації повинні бути взірцем професіоналізму і моральних якостей" - т.е. участники т.н. АТО этими качествами не обладают.)))))
Відповісти
Останні новини
З Адміністрації Президента звільнять «учасників АТО»
30 січень, 2015, 08:00