Влада запевняє, що перевезення у Луцьку - одні із найкращих, громадськість каже про «погану якість»

Влада запевняє, що перевезення у Луцьку - одні із найкращих, громадськість каже про «погану якість»
На думку заступника голови волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Сергія Лугового, у Луцьку якість перевезень одна із найвищих в Україні.

Натомість громадська активістка Богдана Стельмах вважає, що їх якість – незадовільна. Про це йшлося під час обговорення намірів підвищити тарифи у Луцьку із 1 березня у четвер, 12 лютого.

За словами Лугового, не варто нарікати на перевізників, адже через коливання курсу гривні паливо стало «золотим» - від 18 до 20 гривень. Зросла вартість і запчастин.

Тому за нинішніх цін і тарифів якість їх послуг на досить високому рівні, - каже він.

Натомість Богдана Стельмах зазначила, що «глибоко не задоволена» якістю перевезень, зокрема етикою водіїв та інтервалом руху. Так, за її словами, надто рідко їздять автобуси на маршруті №26.

Також Стельмах наголосила, що варто вести прозорий облік пасажиропотоку. Для цього вона запропонувала моніторити рух за допомогою громадських активістів або ставити веб-камери.

Один із громадських активістів також зауважив, що у листопаді 2014 року був свідком прикрого випадку: водій не погодився взяти інваліда на милицях, бо у нього в автобусі, мовляв, вже є інваліди. Однак конкретний маршрут він не зміг назвати.

Заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що негативна оцінка Богдани Стельмах – її «суб’єктивна думка». Він оцінив якість перевезень у місті як «нормальну». Також Яковлев погодився провести експеримент – рахувати кількість пасажирів в одному із автобусів за допомогою камери.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а яковлев їздить маршутками?)))))
Відповісти
Пан Яковлев на маршрутках не іздить, він на велосипеді,все зрозуміло порівняно із велосипедом якість маршруток нормальна.
Відповісти
Хай повимивають ті маршрутки спочатку і навчаться їздити по графіках, ектики поведінки навчаться, а тоді вже підвищують!!!!!!!!!!!
Відповісти
Дадада, народ просто не понимает своего счастья!)))
Відповісти
"Стельмах наголосила, що варто вести прозорий облік пасажиропотоку. Для цього вона запропонувала моніторити рух за допомогою громадських активістів або ставити веб-камери." --- толкова пропозиція і саме для неї час, головне щоб не вийшло як завжди, і була реалізована на 100%. Це не дерибан на електроквитки за 15млн. і за допомогою значно менших ресурсів роставить всі крапки!
Відповісти
Останні новини
Влада запевняє, що перевезення у Луцьку - одні із найкращих, громадськість каже про «погану якість»
12 лютий, 2015, 13:31