У Луцьку презентують «Міліцію карми»

У Луцьку презентують «Міліцію карми»
У Луцьку - презентація поетичної збірки молодого поета Михайла Жаржайла під назвою «Міліція карми».

Захід відбудеться в п’ятницю, 13 лютого, о 19:00, в кав’ярні «Кофеїн» (вулиця Винниченка, 8), - повідомляють організатори.

Цікавим є те, що саме з поетичним рукописом «Міліція карми» Михайло став лауреатом ІІ премії літ конкурсу видавництва «Смолоскип», збірка побачила світ друком лише у 2014 році, - повідомляють організатори.

Автор уже встиг презентувати її у низці західноукраїнських міст, до прикладу, в Рівному, Івано-Франківську та Львові (під час Форуму видавців).

Михайло Жаржайло, «…попри свою юність є мудрим поетом, чиї тексти просякнуті чутливістю і чуттєвістю, сумовитою іронією та електричним (а заразом і еклектичним) драйвом. У них ви відчуєте справжність, їм ви повірите бодай на ту мить, коли долається відчуження і створюється комфортний світ вірша», - запевняють у анотації до презентованої книги.

До того ж, це будуть не зовсім звичайні читання віршів, адже творчу атмосферу доповнюватиме презентація з візуальним та музичним доповненням до поезії.

Контактна особа – Вікторія Бруцька ( 050 6789 468 ).
Сторінки заходу у соцмережах: https://vk.com/karma_militia.lutsk; https://www.facebook.com/events/1525188527754876/?ref=ts&fref=ts.

Довідково:

Михайло Жаржайло – 26-річний поет, який народився у Рівному, певний час жив у Києві та Львові. Лауреат літературного конкурсу видавництва "Смолоскип", фіналіст "Молодої республіки поетів 2010-2011", учасник низки фестивалів, організатор літературно-музичних заходів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.