Волинянкам розповіли, як використовувати Інтернет під час виборів. ФОТО

Волинянкам розповіли, як використовувати Інтернет під час виборів. ФОТО
В рамках проекту «Від локальних дій до єдиної країни» (Місцеві політичні платформи жінок) до Луцька завітала громадська діячка Юлія Гончар з Черкас, яка розповіла про використання інтернет-інструментів під час виборчої кампанії.

Зустріч з учасницями проекту відбулася 21 лютого у Волинському прес-клубі, - повідомляють активісти.

Юлія Гончар розповіла, що навчання сучасним онлайн-інструментам допоможе жінкам досягати своїх цілей і змінювати громаду.

«В Україні давно йдеться про недостатню кількість жінок у політиці. І цю проблему потрібно вирішувати. Для того, щоб жінки йшли в політику, почувалися там впевнено і ефективно працювали, їм потрібна підготовка і підтримка. Тож просто чудово, що в Україні, одразу в Херсоні і Луцьку, розпочався проект, який готує активних жінок до політичної та депутатської діяльності. Саме з таких локальних ініціатив можуть нарешті розпочатися позитивні зміни і в усій українській політиці.», - зазначила вона.

Виконавчий директор Асоціації випускників СНУ імені Лесі Українки Лариса Понєдєльник поділилася своїми враженнями від зустрічі.

«Якщо брати до уваги, що з комп"ютером я не дуже дружна, а всі навики набуваю сама, то для мене світ техніки змінився. Багато почерпнула», - зазначила вона.

Громадська діячка Марія Карпюк зазначила, що отримала під час тренінгу суцільний позитив.

«З ІТ -технологіями я на "ви", а тут хороша база в поєднанні з доступним викладом матеріалу. Сьогодні вдалі виборчі кампаніі завдячують саме правильній подачі інформаційного матеріалу, його розробці! Ми здобули безліч ідей, з якими можна працювати, справа за нами!», – наголосила вона.

Активістка «Автомайдану України» Анна Мовяк розповіла, що з «такими дівчатами, як на проекті, усе вдасться».

Окрім загального теоретичного матеріалу про використання інтернет-інструментів, тренер Юлія Гончар навчала учасниць самостійно створювати відео на Youtube, свій блог та ознайомлювала з базисом щодо створення власних інтернет-ресурсів.

Нагадаємо, що проект «Від локальних дій до єдиної країни реалізовується у двох областях – Волинській і Херсонській. В ньому беруть участь найактивніші волинянки із середовища волонтерів, громадських рухів та ініціатив. Заняття відбуваються щосуботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Громадські діячки, а коли будуть результати громадської діяльності, а то все бла бла
Відповісти
Тобі показати резюме та карту активності ось цих дівчат????
Відповісти
а жінки крім "бла бла бла" більш нічого і не можуть
Відповісти
А що ви можете. чоловіки? Сором вам, зараз геть нікудищні. І тупі, і дурні, і страшні.
Відповісти
Ну дарма. Не варто ображати наших чоловіків. Саме вони, як ніхто зараз доводяь, чого варті. Ну а щодо коментаріїв, так окремі тільки і вміють бла-бла
Відповісти