Ковельські депутати роздають міську землю: громадськість обурена

Ковельські депутати роздають міську землю: громадськість обурена
У Ковелі депутати планують дати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення 29-ти земельних ділянок для індивідуального будівництва за рахунок земель Ковельської міської ради.

Така інформація викликала резонанс серед громадськості, - пише Kowel.com.ua.

Автором одного з таких проектів виступає депутат Роман Ляшук. Серед тих, кому депутати планують дати дозвіл на складання проектів землеустрою (загалом – 1,6 гектара землі) є сусід консультанта міського голови, депутата міськради від ВО «Батьківщина» та голови депутатської «земельної» комісії Юрія Конащука, сусідка начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів виконавчого комітету Ковельської міської ради Лілії Барної. Є тут також чоловік, який проживає неподалік мера міста Олега Кіндера.

Депутата міськради від ВО «Батьківщина» Валентину Дубій у списку «представляють» чоловік, зять та онука.

Інший депутат від ВО «Батьківщина» Олександр Артишук підготував проект рішення, яким сесія має надати ковельчанці Галині Гордіюк дозвіл на розроблення документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вулиці Грушевського, що перебуває в оренді для городництва, загальною площею 1200 квадратних метрів з метою утворення трьох земельних ділянок.

Галина Гордіюк свого часу працювала головним спеціалістом відділу бухгалтерського обліку і звітності виконавчого комітету Ковельської міської ради, а нині продовжує там працювати бухгалтером міського центру «Спорт для всіх», який курує заступник мера Ігор Прокопів.

Начальник земельного відділу Вадим Логвінов став автором проекту рішення про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у приватну власність ділянки, площею 800 квадратних метрів, на вулиці Кривоноса для індивідуального будівництва Миколі Шепшелею, який проживає у селі Личини Камінь-Каширського району.

Також депутати мають розглянути проект від депутата фракції ВО «Батьківщина» Юрія Оксенюка, який пропонує сесії внести зміни до рішення міської ради від 27 листопада 2014 року про так званий мораторій щодо надання земельних ділянок.

Цей текст фактично заперечить ініціативу матерів та дружин бійців АТО унеможливити розпорошення громадської землі, - пише видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Створюйте територіальну громаду і прописуйте простий механізм відкликання місцевих депутатів, тоді у них навіть думки не буде щось роздерибанити
Відповісти