До Луцька на Великдень приїдуть діти з Волновахи

До Луцька на Великдень приїдуть діти з Волновахи
З 8 квітня у Луцьку перебуватиме група дітей з міста Волноваха Донецької області.

Міський голова Луцька Микола Романюк наголосив, що необхідно організувати змістовне дозвілля для них. Про це йшлося на оперативній нараді міського голови 24 березня - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Діти будуть проживати у родинах. Микола Романюк зазначив, що необхідно продемонструвати дітям традиції святкування Великодня на Волині.

Також звернув увагу Микола Романюк на наведення ладу у місті до Великодніх свят. За його словами, мають бути побілені дерева, прибрано вулиці, двори, парки тощо. Він наголосив, що необхідно привести у порядок й фасади будівель.

Міського голову підтримав його перший заступник Святослав Кравчук. Він зазначив, що до міської влади звернулася ініціативна молодь з пропозицією організувати прибирання міста до Великодня. Він закликав директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького та керівників ЖКП надати необхідну допомогу і використати це для наведення порядку у Луцьку.

Святослав Кравчук зазначив, що місто засмічене, і винні у цьому самі люди. Він навів приклад парку імені 900-річчя міста Луцька, де після вихідних комунальники вивозять гори побутових відходів. За його словами, жителі міста у вихідні та святкові дні влаштовують там пікнікі. Проте після відпочинку вони забуваються прибрати за собою і залишають сміття. Потім двірники змушені його прибирати. Святослав Кравчук зазначив, що кількості комунальників не вистачить щодень прибирати за усіма лучанами.

Звернув засмічення територій на в'їздах до Луцька. Він переконаний, що необхідно вести діалог з навколишніми сільськими радами, адже це їхні території, і вони там не прибирають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До Луцька на Великдень приїдуть діти з Волновахи
24 березень, 2015, 12:52