Волинським бійцям поставляють у військові частини браковану техніку

Волинським бійцям поставляють у військові частини браковану техніку
Під час проведення четвертої хвилі часткової мобілізації у військові частини області планується завезти 163 одиниці військової техніки, але, за словами військових, частина бойових машин, яка вже надійшла у частини, – бракована.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської обласної державної адміністрації 30 березня.

Тимчасовий виконувач обов’язків військового комісара Волині Роман Кулик зазначив, що на сьогодні до військових частин області надійшло 31 одиниця військової техніки.

«До 14 окремої механізованої бригади ми поставляємо 7 одиниць військової техніки. В цілому відбір та призначення техніки проводиться зі складнощами. Великий відсоток бракованої техніки зумовлений тим, що поставлені доволі жорсткі вимоги до технічного стану бойових машин. Адже командування не може допустити того, щоб «відкази» техніки відбувались під час експлуатації її у зоні проведення АТО», - мовив військовий комісар.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик зазначив, що він отримав лист від начальника Генерального штабу, який підтверджує готовність військових, при умові фінансування з місцевого бюджету, надати військовим частинам області відповідну техніку, яка підлягає відновленню.

«В обласному бюджеті передбачено 3,6 мільйони гривень на відновлення військової техніки. Ми усі спільно будемо знаходити небоєздатну техніку, її ремонтувати і повертати назад до лав Збройних Сил України», - заявив Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абсурд якийсь - Генштаб не займається комплектацією військових частин, а відповідає на листи ОДА. ОДА яким боком до армії? То може правильно каже Ярош, що нам нах\р не потрібен такий Генштаб?
Відповісти
Поэтому и дохнут сотнями вояки в бракованой технике. Генералы на Мерсах ездят.
Відповісти
вчитайтесь в текст ! генштаб готовий передати техніку при умові фінансування ремонту техніки! Генерали і далі крастимуть а ви робіть за них роботу ще й за свої гроші !
Відповісти
Останні новини
Волинським бійцям поставляють у військові частини браковану техніку
30 березень, 2015, 13:37