Працівника ДАІ Волині оштрафували за порушення Правил дорожнього руху

Працівника ДАІ Волині оштрафували за порушення Правил дорожнього руху
На правопорушника складено адміністративний протокол та винесено постанову про сплату 340 гривень штрафу.

На сторінці у соціальній мережі одного з громадських активістів викладено фото, на якому службовий автомобіль ДАІ у місті Луцьку на вулиці Богдана Хмельницького був припаркований із порушенням Правил дорожнього руху, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

У результаті начальник УДАІ УМВС України у Волинській області Володимир Кравченя склав на водія адміністративний протокол, відповідно до п.15.9 «ґ» ч. 1 ст. 122 (Зупинка забороняється на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за винятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т- подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки, або розділювальна смуга) КУпАП, та виніс постанову про накладення штрафу в розмірі 340 гривень.

Окрім того, з працівниками ДАІ Волині будуть проведені додаткові заняття, де суворо вкажуть на необхідність дотримання транспортної дисципліни.

"Правила дорожнього руху діють для всіх. Тим більше вважаю недопустимим їх порушення працівниками Державтоінспекції. Тому звертаюся до всіх громадян із проханням негайно інформувати про подібні випадки. Наша реакція буде миттєвою", - відзначив Володимир Кравченя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З 200000 ДАІ оштрафовано 1!!!Не факт що він його платити не буде 99,9%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Гнилий піар перд здохом
Відповісти
Їх можна всіх штрафувати. ДАІшники постійно стоять на острівцях д е стояти не можна (наприклад на кільці біля Варшавського ринку, на набережній і т.д.)
Відповісти
Їду тако собі по маяках десь біля 70 повз мене даїці тіко тако шух, ото думаю нахабенята, я тако за ними бо спішу, на спідометрі 93 так і домчав за ними і встиг куди тра було. Мо це хай собі літають аби не нагинали нас)))
Відповісти
Останні новини
Працівника ДАІ Волині оштрафували за порушення Правил дорожнього руху
31 березень, 2015, 17:42