Гунчик просив волинських журналістів правильно «ставити коми» у новинах про АТО

Гунчик просив волинських журналістів правильно «ставити коми» у новинах про АТО
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик просив журналістів інтернет-видань правильно розставляти розділові знаки в публікаціях про АТО.

Про це губернатор Волині заявив під час оперативної наради у понеділок, 6 квітня.

Гунчик зазначив, що неправильно поставлена кома іноді може поміняти все значення. А для родин загиблих бійців важливі всі моменти, навіть пунктуація.

«Я прошу журналістів, коли ви пишете про АТО, - розставте коми. Іноді читаєш - можна злякатися», - зазначив він.

Також очільник області подякував працівникам інтернет-ЗМІ за те, що вони не допускають «тролінгу» у коментарях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гунчик в плані інтелекту деяких ЗМІ не залишений гумору. Читаючи, не лише можна злякатися, а навіть можуть розпочатися передчасні пологи (в вагітних, звичайно).
Наприклад: В кімнату, як у казці з хорошим кінцем, входить негр. Або: В кімнату, як у казці, з хорошим кінцем входить негр. Відчувається!?
Або: Казніть нельзя поміловать. Це для неуків.
Відповісти
Журналісти,які вчилися на державній формі, пишуть правильно. На жаль в інтернет виданнях, та і в друкованих змі працює багато без спеціальної освіти,а це трагедія для України.
Відповісти

Взгалі то, це не обовязки крівника обласної державної адміністрації роздавати вказівки та рекомендації журналістам-газетярам про те як висвітлювати події.Або вказувати на граматичні огріхи . Для цього є редактори видань. Але як як прокоментувати той факт, що майже всі Волинські друковані та інтернет видання називають керівника області "губернатором"- і жодного зауваження щодо цієї помилки, як від В.Гунчака, так і від його підлеглих. Видно таки йому подбається ця описка !!! Воно якось губернатором приємніше звучить, і душу й серце діду гріє отаке ВЕЛІКОДЕРЖАВНИЦКОЄ слова "ГУБЕРНАТОР Волинскай губернии Государства Расейськаго " !! Соромно, панове колеги -журналісти.Ой як соромно!!

Відповісти
Зразу помітно, що ти - укроп, навіть можна не представлятись. Якраз трагедія в протилежному: в тому, хто має так звану спеціальну освіту. Колись професія журналіста була почесною і поважною, найвищі конкурси були в медичні вузи і на факультет журналістики. Туди відбирали талановитих людей. Сьогодні вчаться ті, хто може заплатити. Швидше, не вчаться, а рахуються в вузах. Щодо спеціалізації, то Європа вже давно розпочала ліквідовувати факультети журналістики. Є факультети комінакацій, або просто кафедри комунікацій в будь-якому вузі чи то в медичному, чи в технічному, чи у військовому тощо. Має студент клепку - пише. У нас же дублюються три факультети:журналістика, історія, філологія. Плюс академія при президентові України - прототип колишньої ВПШ ВКП (б).
Відповісти
Раніше журналістами ставали тільки партєйні стукачі.
Відповісти
З Гуні ГУБЕРНАТОР, як з мене іспанський льотчик...
Відповісти
І через таких" журналістів" в нас деградує суспільство.
Відповісти
Останні новини
Гунчик просив волинських журналістів правильно «ставити коми» у новинах про АТО
06 квітень, 2015, 10:45