Бойовики глушать сигнали наших військових

Бойовики глушать сигнали наших військових
Незаконні озброєні угруповання намагаються глушити сигнали українських безпілотників і створюють перешкоди у радіозв'язку сил Антитерористичної операції.

Про це на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю пише координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, повідомляє Телеканал 24.

"У районі населених пунктів Докучаєвськ та Дебальцеве зафіксовано роботу засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) російсько-терористичних військ. Засобами РЕБ противник намагається глушити сигнали українських БПЛА, ставить перешкоди в радіомережах (на даний момент зафіксовано кілька спроб перешкоджати радіозв'язку тактичних ланок)", — зазначив Тимчук.

За словами нардепа, ці засоби радіоелектронної боротьби працюють у тісній взаємодії з уже розгорнутими стаціонарними та мобільними центрами радіотехнічної розвідки, які розташовані в районах Макіївка-Єнакієве, Старобешеве, а також поблизу Донецька та Луганська.

Тим часом на Донеччині група "Інформаційний спротив" зафіксувала використання бойовиками та російськими найманцями російського протитанкового ракетного комплексу 9К135 "Корнет".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це взагалі - парадокс. То клоачні радіоголоси РФ твердять, що озброєння української сторони - нікудишнє, дивно, що такою відбитою у нас технікою бойовики умудряються воювати тривалий час. Хай би хтось у світі взявся дослідити цей феномен !..
Відповісти