Від луцьких волонтерів полетів невідомо куди квадрокоптер, який коштує майже 1000$

Від луцьких волонтерів полетів невідомо куди квадрокоптер, який коштує майже 1000$
У Луцьку волонтери загубили квадрокоптер.

Як розповів наш місцевий конструктор літальних апаратів Діонісій Афоніч, прикрий інцидент трапився сьогодні в районі 5-ї школи. За словами волонтера він проводив випробування апарату, коли якраз здійнявся сильний вітер. Активіст не зміг справитися з керуванням і квадрокоптер полетів у сторону Київського майдану.

Волонтери пробували знайти апарат за допомогою спеціальної техніки, проте це їм не вдалося. Конструкція зорієнтована на аварійну посадку, тому цілком можливо, що квадрокоптер вдало приземлився.

Прилад коштує не мало – близько тисячі доларів. Діонісій Афоніч зазначив, що вони наразі виготовили 5 літальних апаратів для бійців АТО. Така прикра ситуація сталася вперше.

Якщо ви випадково знайшли квадрокоптер просимо зателефонувати за таким номером: 067-189-12-08.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для лежнів...
Відповісти
Наіфга дурням давати таку техніку?
Відповісти
Ми, як ви виразилися, дурні, самі їх виготовляємо, самі шукаємо кошти, самі пишемо програмне забезпечення, самі ведемо розробки.
І віддаємо їх безоплатно на армію, грошей з цього не маємо.
Відповісти
значить не дописали пару рядків коду, аби не улетів апарат, не дочепили додатковий гпс. в ато вони так само будуть розлітатися?
Відповісти
Це був прототип, новій рамі, так би мовити нової конструкції, він улетів під час другого тестового польоту, GPS трекер на нього не ставив, так як я не думав запускати його далеко, вытер заніс його за дерева, я намагався його вивести звідти, але не дивився на монітор, побіг за ті дерева але під час бігу зацепив кабель живлення монітора і приймача відеосигналу, тобто зорієнтувати його по відеосигналу не було можливості. коли ж я його побачив він був уже за територією школи, і на висоті приблизно в 150-200 метрів, через те що я не міг знати як він повернутий до мене (через велику відстань, та відсутність відео на моніторі, та вітер який його крутив) я не зміг його повернути на себе, коли вже він зовсім пропав з виду, я просто відключив апаратуру управління аби він аварійно сів.
Відповісти
відео першого тестового польоту https://www.youtube.com/watch?v=Vkc2Zv6z6t8
Відповісти
Останні новини
Від луцьких волонтерів полетів невідомо куди квадрокоптер, який коштує майже 1000$
29 квітень, 2015, 18:48