Молоко на базарах продають у ПЕТ пляшках зі смітників?

Молоко на базарах продають у ПЕТ пляшках зі смітників?
Сергій Григоренко попросив на наступне засідання виконкому винести питання про продаж молочних продуктів у використаних ПЕТ пляшках.

5 травня на засіданні виконкому секретар міськради Сергій Григоренко попросив міського голову Миколу Романюка, на наступному засіданні підняти питання про продаж молочних продуктів у використаних ПЕТ пляшках.

«На базарах вже є спеціальні бригади, які зі смітників збирають ПЕТ пляшки, вони продають їх бабусям, які в свою чергу потім продають у них молоко», - сказав Сергій Григоренко.

Секретар міськради запевнив, що потрібно негайно розібратись із цим питанням, бо це небезпечно для здоров’я лучан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб цього уникнути потрібно викидати кляшки у пошкодженому вигляді.
Відповісти
Згодна!Якщо кожен,перед там,як кинути пляшку в сміття,пошкодить її(ніж,ножиці-все підійде),або хоч розтоптати ногою)-не буже що горе-бізнесменам продавати.
Відповісти
Не було б попиту не було б і пропозиції.... стихійна торгівля - це зло... гидко дивитись як біля вхлду в ринок лежить на землі в пакетику творог, курятина та інші "наїдки"... феееее...
Відповісти
Да це неприємно,але для цього потрібно робити місцевій владі умови,для якісної,європейської,нормальної,торгівлі.Для цього потрібно виділяти кошти,для людей,а не пхати собі вкармани,і будувати котеджі,європейці засрані!
Відповісти
Чув про одну жінку яка працює в лікарні і продає сметану в півлітрових банках з під аналізів. Доречі молоко в нас в селі по 2.50. Мінералка 8.5.
Відповісти