Луцьк досі не заплатив за феєрверк на День міста?

Луцьк досі не заплатив за феєрверк на День міста?

Луцький мер потрапив у «чорний список» українських піротехніків, бо не розрахувався за святкові феєрверки у День міста.

Як пише газета Хроніки Любарта від 22 грудня, на офіційному сайті дніпропетровського приватного підприємства «Шериф» опублікований лист до луцького міського голови Миколи Романюка.

У ньому, зокрема, йдеться, що "управління культури присягалося заплатити за феєрверк уже наступного дня, але й досі не розрахувалося за надані послуги".

"На вашу адресу та на адресу управління культури ми неодноразово надсилали листи з проханням заплатити за феєрверк. Розуміємо ваше бажання проводити свята красиво та ефектно, але ж не чужим коштом!", - пише директор підприємства "Шериф" С. Кобзар Миколі Романюку



До всього, фото луцького мера з поміткою «Не розрахувався за феєрверк на день міста Луцьк 21 серпня 2011 року» помістили на сайті Всеукраїнської асоціації піротехніків.

Як з’ясували «Хроніки Любарта», справді йдеться про борг міськради перед організатором феєрверку чотиримісячної давнини. Всього за свої послуги «Шериф» правив 40 тисяч, нині борг становить 10 тисяч гривень.

«Спочатку з нами розмовляли, обіцяли, частинами борг відшкодовували – то три тисячі, то п’ять, а то 17 тисяч ваш картонно-руберойдовий завод сплатив. Але вже місяць, як ваша влада навіть слухавку не бере, – жаліється головний бухгалтер «Шерифа» Лариса Комкова.

«Відтоді ми вже листів зо десять написали на ім’я міського голови. Це ж не якийсь вигаданий борг – управління культури Луцького міськвиконкому і договір, й акт виконаних робіт підписало», – додала вона.

Начальник управління культури і туризму Луцької міської ради Тетяна Гнатів запевнила «Хроніки Любарта», що борг ліквідовано. Мовляв, бахкали салюти у святкове небо коштом спонсорів, от вони й затримали сплату підприємцям з Дніпропетровська.

Проте вона не змогла уточнити, коли саме це трапилось. Також Гнатів повідомила, що за святковий феєрверк сплатили спонсори, адже «місто не має таких грошей». А в процесі розрахунку, хтось із них «загубився», тому й виникла прикра ситуація, коли Луцьк залишився у боргу. Хто саме зі спонсорів не виконав обіцянок, Тетяна Гнатів теж не змогла назвати.

Хоча виконані підприємством «Шериф» роботи задокументовані актом, укладеним між цим підприємством, і міськрадою, а не стороннім спонсором.

Редакція газети «Хроніки Любарта» надала копію цього акту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк досі не заплатив за феєрверк на День міста?
22 грудень, 2011, 13:15