Волинських автостоперів запрошують об'єднатися у соцмережі

Волинських автостоперів запрошують об'єднатися у соцмережі
У соціальній мережі "ВКонтакте" з'явилася спільнота "Автостоп: Луцьк". Її створив луцький студент Артур Ґаутама.

Хлопець навчається на 3 курсі СНУ імені Лесі Українки, активно подорожує. Ідея створення подібної групи визріла в нього після того, як дізнався, що у Києві любителі автостопу час від часу збираються, щоб познайомитися, поспілкуватися, обмінятися досвідом, знайти собі компанію для майбутніх поїздок.

"Також вони організовують зустрічі з відомими або досвіченими мандрівниками, які своїми розповідями захоплюють людей і спонукають почати подорожувати тих, хто ще не почав, і ще більше подорожувати тих, хто вже давно "в темі", подумав, чому б не зробити таке ж у Луцьку," - розповідає хлопець.

"Також я помітив тенденцію, що люди в Луцьку часто жаліються, мовляв, не їжджу стопом, бо нема з ким. От вирішив зібрати охочих і зацікавлених в одному місці, щоб можна було поділитися досвідом чи знайти компанію", - продовжує він.

Група створена не лише для місцевих, а й для усіх, кого цікавить Луцьк, адже окрім інформації про автостоп, регулярно публікуватимуть інформацію про цікаві місця Луцька, Волині.

"Уже зараз розпочато публікацію "25 цікавих місць в радіусі 100 км від Луцька", куди ввійшли 10 точок з Волинської області, 9 з Рівненської та по 3 з Львівської та Тернопільської. Ця інформація має бути цікава не лише автостоперам, а й будь-кому, хто хоче щось побачити незалежно від способу подорожування", - каже Артур.

У майбутньому студент планує організувати квести та екскурсії Луцьком та найближчими цікавими населеними пунктами, зустрічі з мандрівниками, а також проводити автостоп-квести, де буде потрібно доїхати до якогось міста, отримавши маршрут подорожі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських автостоперів запрошують об'єднатися у соцмережі
25 травень, 2015, 13:05