У мережі з’явилась віртуальна Книга пам’яті полеглих за Україну

У мережі з’явилась віртуальна Книга пам’яті полеглих за Україну
У мережі з’явилась Книга пам’яті полеглих за Україну, де можна знайти світлини та коротку інформацію про Героїв, що загинули під час АТО.

Про це повідомила прес-служба БФ «Воїни Світла», інформує IA ZIK.

Проект Пам’ятаємо загиблих – це не офіційна інформація. Це Книга пам’яті, яку упорядковують активісти БФ «Стіна народної пам’яті». На сьогодні опрацьовано лише 2080 імен осіб, загиблих до 21 лютого 2015 р. Проект планують закінчити до 24 серпня 2015 року – до створення меморіалу воїнів АТО, що загинули у 2014 році.

Відкривши книгу, можна побачити світлини загиблих Героїв, дізнатися про місце та обставини смерті, дані про нагороди, а також про місця поховання. Героїв можна знайти у списках силових відомствам, де вони служили, або на карті України, де зображена кількість загиблих з різних областей.

Крім того, відвідувачі сайту можуть покласти віртуальні квіти або опублікувати якісь спогади чи важливі деталі. На сайті вже опубліковано багато добрих слів про Героїв.

Кожен охочий може взяти участь у редагуванні книги: змінити дані або фото, додати до списків загиблого, чи надіслати будь-які інші дані. Для цього потрібно звертатись у БФ «Стіна народної пам’яті», Ігор Подольський +38 (067) 463 67 69. Інформацію та фото можна надсилати на адресу [email protected] (обов’язково у темі листа вказувати прізвище та батальйон або військову частину).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.