Хто втратив право на пільговий проїзд

Хто втратив право на пільговий проїзд
З 1 червня 2015 року окремі категорії пільговиків втрачають право на пільговий проїзд у міському, приміському та міжміському транспорті.

Зокрема, вилучено право на пільговий проїзд учасникам війни, ветеранам праці, особам, на яких поширюється чинність Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, жертвам нацистських переслідувань, дітям війни. Про це повідомляє прес-служба голови облдержадміністрації.

Разом з тим, не припинено дію постанови Кабінету Міністрів України від 17 березня 1993 року № 354 «Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування».

Оскільки, учасники війни, ветерани праці, особи, на яких поширюється чинність Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, жертви нацистських переслідувань, діти війни є одночасно пенсіонерами за віком чи інвалідами, з 1 червня 2015 року зазначені категорії пільговиків користуватимуться правом пільгового проїзду на міському пасажирському транспорті загального користування (крім метрополітену і таксі) та приміських маршрутах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хто втратив право на пільговий проїзд
03 червень, 2015, 09:30