Справи волинських майданівців розгляне генпрокуратура

Справи волинських майданівців розгляне генпрокуратура
Справи про розстріл двох волинських майданівців передадуть до Генпрокуратури.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла волонтерка Наталія Соколова, повідомляє Волинське агенство розслідувань.

Волинська волонтерка Наталія Соколова зустрілася з двома луцькими майданівцями. Чоловіки були важкопоранені на Майдані 20 лютого 2014 року. Зокрема, Тимур Мустафаєв отримав вогнепальне поранення м’яких тканин спини з пошкодженням остистих відростків двох хребців, а Петро Лукашевич – вогнепальне поранення в стегно на виліт.

«Хлопці веселі, позитивні, щирі. Петро вже вспів і в АЗОВІ повоювати.. Мають дітей і дружин, ні про що не жалкують. Та прагнуть відновити справедливість – ЧОМУ НЕ ПОКАРАНІ ТІ, ХТО ІХ РОЗСТРІЛЮВАВ???((» – йдеться у дописі активістки.

Наталія Соколова розповіла про те, що наразі відновлюють довідки Героїв Майдану з києвських лікарень та подають заяви у Генеральну Прокуратуру.

Допомагає волонтерам з юридичними консультаціями брат ще одного важкопораненого майданівця Артема Запотоцького Віталій. До слова, Артем отримав чи не найтяжче вогнепальне поранення – хребта. Чоловік лікувався в Ізраїлі і досі їздить на інвалідному візку.

«І ще згадалися цілодобові передзвони з Сергій Шараєвський з 20 лютого 2014 року. Я з Києва відправляла поранених, а Сергій зустрічав і опікувався на Волині.. Працювали цілодобово.. Дякую тобі, друже!» – підсумувала Соколова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.