В яку суму обійшовся «шабаш» динамівських вболівальників

В яку суму обійшовся  «шабаш» динамівських вболівальників
Після фанатського дебошу на фінальному поєдинку Кубка України підраховують збитки на стадіоні "Олімпійський".

Жертвами занадто емоційних уболівальників стали зламані ворота, пошкоджений газон футбольної арени, стільці на трибунах, легкоатлетична доріжка та рекламні монітори.

Покриття стадіону вже відновили, ворота ремонту не підлягають, йдеться у сюжеті ТСН.

Сотні динамівських ультрас галопом несуться до новоспечених володарів національного кубка. За лічені секунди газон "Олімпійського" витоптують чотири тисячі вболівальників. Угамувати фанів марно намагаються ведучі. 20 хвилин стюарти, гравці "Динамо", Ігор Суркіс не припиняють спроб угамувати емоції.

Нічний шабаш уболівальників коштував стадіону кількасот тисяч гривень. Лише пара нових воріт вартуватиме десять тисяч євро.

Поламані стільці, лавки для фотографів, рекламні лед-монітори та пропалена в кількох місцях легкоатлетична доріжка. Це все ще доведеться відремонтувати.

Чотирьох стюартів оскаженілі вболівальники побили. 450 охоронців стадіону не мали жодного шансу стримати натовп.

Як покарають стадіон, вирішуватимуть у Федерації футболу. За таку поведінку фанів "Дніпра" у півфінальному поєдинку Ліги Європи УЄФА покарав клуб грою у єврокубках без глядачів та штрафом у 70 тисяч євро. Фотографії та відео динамівських дебоширів уже передали в міліцію. А в суспільстві знову заговорили про міліцію на стадіонах та заґратовані сектори

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дикуни
Відповісти
Порошоенко за методи Яника вертається.
Відповісти
Рівень життя один з найнижчих в світі. Мізерні зарплати. Жодних прав та свобод. Корупція поглинула і державу і суспільство. В нас сруть і сруть прямо під дверима, не рідко тупо під своїми. Купа алкоголіків, наркоманів, чорнильниць та дебілів, котрі спілкуються на якомусь незрозумілому діалектові... В Європі та світі нас зневажають та тримають за дешеву раб. силу, а наших жінок за шльондр. В нас вбивають та калічать людей на війні та по за нею і ніхто за то не несе відповідальності, хоч всі імена відомі. Наш президент "голуб миру". Живемо тупо на одні лише запозичення котрі вже років 10-15 як нічим віддавати. - МИ ЄВРОПЕЙСЬКА НАЦІЯ! КРОКУЄМО У ЄВРОПУ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Зламали ворота на стадіоні: ААА, ГАНЬБА. МИ ОБУРЕНІ ЦИМ!НАС ТЕПЕР НЕ ВІЗЬМУТЬ В ЄВРОПУ. ЖАХ. БИДЛО! СОРОМ ТО ЯКИЙ, ВОРОТА ЗЛАМАЛИ! ВСІХ В АТО.
Відповісти
Останні новини
В яку суму обійшовся «шабаш» динамівських вболівальників
06 червень, 2015, 09:38