На Ковельщині розпочав роботу дитячий табір «Оберіг»

На Ковельщині розпочав роботу дитячий табір «Оберіг»
Уже втринадцяте дитячий заміський заклад оздоровлення і відпочинку «Оберіг», який розташований в мальовничій місцевості на березі гарного озера Ухо, розпочав свою роботу.

Про це пише Про Ковель.

Він прийняв першу табірну зміну – 65 хлопчиків і дівчаток пільгових категорій, серед яких діти батьків, що беруть участь в бойових діях у зоні АТО або вже демобілізовані, а також із родин переселенців, які прибули в Ковельський район із населених пунктів Луганської та Донецької областей.

Під час урочистого відкриття першої зміни прибулі гості подарували маленьким відпочивальникам баскетбольні, волейбольні, футбольні м’ячі, скакалки та інший спортивний інвентар, якому довго залежуватися не доведеться. Адже в «Оберезі» для занять спортом облаштовані міні-футбольне поле, два волейбольних і баскетбольних майданчики, бігові доріжки і тенісний корт.

Цьогоріч в оздоровчому комплексі «Оберіг» відпочинуть, наберуться сил та енергії 325 маленьких відпочивальників, серед яких 20 дітей, що прибудуть із Старобільського району Донецької області на запрошення районної влади. Табір діятиме до 24 серпня. Протягом цього періоду відбудеться заїзд 5 оздоровчих змін, кожна - тривалістю по 14 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, табір
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Ковельщині розпочав роботу дитячий табір «Оберіг»
12 червень, 2015, 18:43