У старій частині Луцька будуватимуть житлово-офісний центр

У старій частині Луцька будуватимуть житлово-офісний центр
В історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк», на вулиці Кафедральній, дозволили будувати житлово-офісний центр.

Так вирішили депутати Луцької міської ради на сесії 26 червня.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала познайомив депутатів із проектом рішення про надання згоди громадянці Поцілуй М.П. на передачу в суборенду ТзОВ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД» земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу на вулиці Кафедральній, 13.

Шабала нагадав, що питання виносилося на минулу сесію, однак тоді більшість депутатів не підтримала такий проект рішення.

Нагадаємо також, у квітні потенційному забудовнику скандальної ділянки на вулиці Кафедральній депутати продовжили термін дії договору оренди земельної ділянки.

Ще раніше депутати Луцькради проголосували за розширення скандальної ділянки під будівництво на Кафедральній, 13.

Активісти, які вивчають законність будівництв у заповіднику, стверджують, що забудова даної ділянки не вписується ні в історичну, ні в археологічну, ні в архітектурну логіку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Громадянка Поцілуй Мене в тухес...:)
Відповісти
Бабкі правять міром!
Відповісти
От вам і депутати! От вам і ВО Свобода!
Футбол російською - найбільше зло для цих дибілоїдів, а знищення культурної спадщини - не варте уваги? Де мітинги, пікети, блокування?
Бабло кишеньку не жме?
Продажні скоти.
Замок ще відписати лишилось в комплект до проміня!

Відповісти
А лучанам, як завжди байдуже....(((( Жоден журналіст, чи просто громадянин відкрито не виступив проти цього свавілля продажних луцьких депутатів і чинуш. Всі просто чекають, що буде... Дуже соромно жити в продажній країні дурнів і місті, що потонуло в байдужій людській масі... Такий Луцьк достойний бидла, що ним править...
Відповісти
Що тут можна сказати - якщо "тріумфальна хода" Рабана, яка відомо чим для нього скінчилася, ні для кого з луцьких чиновників не є наукою, тоді начувайтеся, панове. Доведеться всіх вас вивести на чисту воду. Ви мабуть хочете побачити представників ЮНЕСКО на Кафедральній 13 і зганьбитись на весь світ?
Відповісти
...зганьбитися для депутатів-дибілів не є проблемою. Вони бажають "допрацюватись" до повного невідворотнього вигнання їх звідусіль ...чмирити варто кожного окремо і привселюдно, щоб ту гниль вичавити! ...а наступним щоб наука була!
Відповісти
Лучани за кого ви голосували... злодій на злодії
Відповісти
Останні новини
У старій частині Луцька будуватимуть житлово-офісний центр
26 червень, 2012, 18:14