У Донецькій області міліціонери затримали трьох терористів з "ДНР"

У Донецькій області міліціонери затримали трьох терористів з "ДНР"
У Донецькій області співробітниками правоохоронних органів затримано трьох активних учасників незаконних збройних формувань "ДНР", які переховувалися на неокупованій території.

Пише Gazeta.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління МВС України в Донецькій області.

"Всі учасники бандформування чергували на блокпостах "ДНР" з автоматичною зброєю в руках, здійснювали незаконний огляд транспорту та громадян, перешкоджали вільному пересуванню людей", - йдеться в повідомленні.

Двоє бойовиків, 27-ти і 29-ти років, - жителі Артемівська. За даними МВС, старший з них здійснював охорону захопленого будинку Горлівського міськуправління міліції, а також "ніс службу" на блокпосту на виїзді з Горлівки.

Другий "відзначився" в Слов'янську, де він чергував з автоматом Калашникова на блокпосту по вул.Свободи, повідомили у відомстві.

Третій зловмисник, 24-річний житель Авдіївки з позивним "Циган", в липні 2014 здійснював контроль пропускного режиму в захопленому приміщенні Авдіївського міськвідділу міліції, чергував на блокпосту в Авдіївці.

"Всі троє чоловіків вирушили в терористи заради грошей, однак не отримавши заробітку, на який вони розраховували, повернулися на неокуповану територію", - повідомили в МВС.

Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.258-3 (Створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

"Підозрюваним обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.