Волинські Герої АТО, яких нагородили посмертно Орденом «За мужність». СПИСОК

Волинські Герої АТО, яких нагородили посмертно Орденом «За мужність». СПИСОК
Президент України Петро Порошенко відзначив Орденом «За мужність» ІІІ ступеня загиблих військовослужбовців, які виявили особливу мужність і високий професіоналізм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Відповідно до Указу Президента України посмертно нагороджено сімох волинських військовослужбовців, повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема, рядового солдата Олександра Давидюка, який проходив службу у військовій частині А2331 м. Володимир-­Волинський, 1984 року народження, родом із с. Заріччя Володимир­Волинського р­айону. Загинув у серпні 2014 року під час обстрілу у Луганській обл. Похований у рідному селі.

Старший сержант Сергій Климчук, родина котрого також отримає орден, проходив військову службу у підрозділі «Айдар», лучанин, 1969 року народження, загинув у с. Хрящувате Луганської обл. Похований на Алеї почесних поховань у с. Гаразджа Луцького райо­ну.

Рядовий солдат Микола Королько проходив військову службу у підрозділі «Айдар», 1988 року народження, проживав у Луцьку, загинув у липні 2014 року у Лутугінському р­ні Луганської обла. Похований у с. Тоболи Камінь­ Каширського р­айону.

Рядовий солдат Олег Михайлов проходив військову службу у підрозділі «Айдар», 1968 року народження, родом із с. Дерно, Ківерцівського р­ну. У липні 2014 року був захоплений у полон та вбитий у Луганській обл. Похований у рідному селі.

Рядовий солдат Ігор Філіпчук проходив військову службу у підрозділі «Айдар», 1982 року народження, лучанин. Загинув у серпні 2014 року в Луганській обл. Похований на Алеї почесних поховань у с. Гаразджа Луцького райо­ну.

Солдат резерву батальйону НГУ ім. І. Кульчицького Тарас Герасимюк 1995 року народження, родом із с. Городище, Луцького райо­ну, загинув у січні 2015 року у дорожньо­транспортній пригоді у Донецькій обл. Похований у рідному селі.

Рядовий міліції Мирослав Столярчук проходив військову службу у спецпідрозділі «Світязь», 1977 року народження, родом із с. Підгайці Луцького р­айону. Загинув у серпні 2014 року в м. Іловайськ Донецької обл. Похований у рідному селі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ДЕ НЕЧЕСНО БУЛО Б ЯКБИ Я ПРОМОБЧАВБИ А БІРЮКОВ РОМАН ДЕ??
Відповісти
А ДЕ НЕЧЕСНО БУЛО Б ЯКБИ Я ПРОМОВЧАВБИ А БІРЮКОВ РОМАН ДЕ??
Відповісти
Останні новини
Волинські Герої АТО, яких нагородили посмертно Орденом «За мужність». СПИСОК
30 червень, 2015, 13:12