Призначенець Саакашвілі в одеській міліції провів дебютну спецоперацію

Призначенець Саакашвілі в одеській міліції провів дебютну спецоперацію
Першою кримінальною справою після призначення на посаду начальника Управління внутрішньої безпеки Одеського ГУМВС Костянтина Мчедлішвілі стало затримання «на хабарі» двох працівників Суворовського райвідділу міліції Одеси.

Про це повідомили в відділі зв'язків з громадськістю Одеського ГУМВС, передає Укрінформ.

«Двох працівників Суворовського райвідділу міліції затримано при отриманні від громадянина хабара в 2 тисячі доларів. При огляді місця події та автомобіля затриманих вилучено незаконно отримані ними грошові кошти. Крім того, в салоні та багажнику автівки виявлено дві сигарети з речовиною зеленого кольору рослинного походження і пакет з аналогічною речовиною», - зазначили в міліції.

Встановлено, що працівники сектору кримінальної міліції вступили з громадянином у неділові відносини і зажадали «за непритягнення його до кримінальної відповідальності незаконну винагороду в сумі 2000 доларів», - йдеться в повідомленні.

Відповідну заяву отримало Управління внутрішньої безпеки. Провівши низку заходів, співробітники УВБ поінформували про подію облпрокуратуру, яка почала кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) КК України.

За словами керівника управління Мчедлішвілі, при передачі неправомірної винагороди зазначені працівники міліції були затримані. Намагаючись втекти з місця події, вони скоїли наїзд на працівника УВБ. Для їх затримання зроблено попереджувальні постріли в повітря і блоковано їхній автомобіль. В результаті застосування табельної вогнепальної зброї постраждалих немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почитайте одеські сайти про цю "круту операцію". хабарники умудрились 2000 мічених баксів при затриманні викинути в вікно і на халяву збігся народ. Борцям з корупціонерами вдалось зафіксувати аж 200 ує, все інше розійшлось по кишенях одеситів як благочинність. А за таку суму максимум попруть з міліції.
Відповісти
Останні новини
Призначенець Саакашвілі в одеській міліції провів дебютну спецоперацію
06 липень, 2015, 07:48