У Тяньцзіні прогримів черговий вибух - ЗМІ

У Тяньцзіні прогримів черговий вибух - ЗМІ
Вибух стався під час виконання завдань підрозділами військ радіаційного, хімічного і біологічного захисту в порту Тяньцзіня.

Повідомляє Дзеркало тижня

У порту китайського міста Тяньцзінь прогримів третій за цей тиждень вибух. Загін фахівців хімічного захисту, який працював у порту, терміново евакуйовано з місця події.

Як повідомляє новинний портал Сіна, "Після обіду, близько 17.00 (12.00 за Києвом) під час виконання завдань підрозділом військ радіаційного, хімічного і біологічного захисту в порту Тяньцзіня знову стався невеликий вибух.

У районі події з'явився білий дим. Загін військовослужбовців терміново евакуйовано з місця НП". За останніми даними, кількість жертв вибуху зросла до 112 осіб, 95 вважаються безвісти.

Перший вибух стався в порту Тяньцзіня 12 серпня, він був настільки потужним,що його було помітно з космосу. Причиною вибуху могла стати детонація контейнерів з вибуховими речовинами і цистерн з пальним у вантажному терміналі міського порту.

Організація Greenpeace попередила про можливу хімічну загрозу для населення китайського порту Тяньцзінь, що виникла в результаті вибухів і пожежі на портових складах. За даними організації, на місці події були виявлені сліди ціаніду натрію, толуолдізоціаната, карбіду кальцію, а також інших небезпечних для здоров'я хімікатів. Пізніше поліція офіційно підтвердила наявність ціаніду натрію "на схід від місця вибуху", його кількість поліцейськими уточнена не була.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Тяньцзіні прогримів черговий вибух - ЗМІ
16 серпень, 2015, 21:07