У Закарпатті киянин забив до смерті охоронця. ВІДЕО

У Закарпатті киянин забив до смерті охоронця. ВІДЕО
У Закарпатті 30-річний киянин забив до смерті охоронця туристичної бази. Нетвереза компанія гучно веселилася всю ніч, дехто ходив до вітру просто посеред відпочинкової території.

Повідомляє ТСН.

Охоронець зробив зауваження, але за це дістав стусанів. Після чого розлючений відпочивальник улаштував спражнє полювання на поважного віку чоловіка.

Дружина загиблого розповідає, що на тілі чоловіка не було живого місця. Найбільше ударів прийшлося в голову. Смерть настала від гематоми мозку.

Жінка підозрює, що над чоловіком пияки знущалися гуртом. Інакше, нарікає, як пояснити, що ніхто з очевидців нападника не зупинив.

Донька ще застала батька живого. Каже, що кривдники забрали в старенького телефон і він не міг викликати підмогу. Перед смертю встиг назвати, хто і за що його побив.

Ранком компанія відпочивальників виїхала з турбази. Головний винуватець так поспішав, що покинув дружину й дітей. Однак це не вберегло його від затримання правоохоронцями. Розслідування відбувається за статтею про навмисне вбивство, підозрюваному вже обрано запобіжний захід – утримання під вартою.

Кілька тижнів тому у Харкові просто в супермаркеті застрелили людину. Злочин зафіксувала камера відеоспостереження. Близько опівночі до магазину забіг чоловік з пістолетом. І вистрелив в іншого, що зайшов слідом. Пізніше вбивцю затримали. Ним виявився військовослужбовець. Кореспондент ТСН Наталя Зотова


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
настав час вводити смертну кару.
Відповісти
Нда.. нелюди.
Відповісти
Розстріляти свиней за законом воєнного часу
Відповісти
Останні новини
У Закарпатті киянин забив до смерті охоронця. ВІДЕО
19 серпень, 2015, 03:00