Луцьком проведуть кіноекскурсію

Луцьком проведуть кіноекскурсію
Безкоштовну екскурсію кіно-Луцьком у п'ятницю 13 липня проведе директор кіностудії «Волинь» Борис Ревенко.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

У п’ятницю, 13 липня, голова Волинської обласної організації Національної спілки кінематографістів України, директор народної аматорської кіностудії «Волинь» Борис Ревенко проведе безкоштовну екскурсію кіно-Луцьком.

Досвідчений режисер покаже Луцьк крізь об’єктиви камер професійних режисерів та аматорів, а також познайомить учасників екскурсії із найвідомішими представниками волинського кіно. Екскурсанти також відвідають музей Волинської державної телерадіокомпанії та музей історії кінематографії та фотомистецтва Волині. В останньому Борис Ревенко розповість про видатного вихованця кіностудії «Волинь», режисера Олеся Саніна, який став відомим завдяки фільмові «Мамай». Екскурсію завершить перегляд короткометражної кінострічки Олеся Саніна «Ключі від міста».

«Луцьк у кіно» – це вже п’ята екскурсія у рамках проекту «Екскурсоводи у відпустці», організаторами якого є КП «Центр туристичної інформації та послуг» та управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради. Проект триватиме до 31 серпня.

Початок екскурсії у п’ятницю, 13 липня, о 18.00 біля скверу «Зоряний» (вул. Лесі Українки, 24а), повідомляють організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.