Віце-президент США Байден зробив жорстке попередження Порошенку і Яценюку

Віце-президент США Байден зробив жорстке попередження Порошенку і Яценюку
Віце-президент США Джо Байден зробив "жорстке і конкретне" попередження президенту України Петру Порошенку та прем'єр-міністру Арсенію Яценюку про те, що підтримка Києва Вашингтоном опиниться під загрозою, якщо ситуація з корупцією в країні не зміниться.

Пише ТСН.

Про це на брифінгу для журналістів у Вашингтоні заявив радник Байдена Майкл Карпентер, повідомляє Новое время з посиланням на джерела в США. Радник Байдена не уточнив, у чому полягає суть "жорсткого попередження" для України.

При цьому він зазначив, що Білий Дім вкрай стурбований тим, що рівень корупції в країні не спадає. Віце-президент США також побоюється, що мінські угоди будуть остаточно зірвані псевдовиборами, які оголосили бойовики на окупованій частині Донбасу. На його думку, це може означати, що конфлікт розтягнеться "на роки".

При цьому Джо Байден сказав, що США можуть посилити санкції проти Росії. За його словами, якщо використовувати 10-бальну шкалу, то санкції проти Росії на даний момент знаходяться на рівні 3, і легко можуть бути посилені.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби США виявились гарантом будапештського меморандуму для України не на словах, економічна ситуація для неї не зазнала б такого падіння, що, в свою чергу, не спровокувало б зростання корупції...
Відповісти
Тут тяжко шось сказати/ а на рахунок корупції наші люди після майдана стали чесніші самі бачимо як україна почала потрохи очищувати себе від корупції хоча корупція це як рак вилікувати складно але можна зараз корупція у стадії ремісії після лікування хіміотерапіёю/ майданом 2 мої висновки Україна йде на поправку хотя до повного одужання ой як далеко.
Відповісти
Мова не про корупцію в низах, а про розкрадання коштів, які йдуть допомогою в Україну.
Відповісти
Какая "допомога"? Это кредиты, их отдавать надо.
Відповісти
мени дауни вискакали ще винахідливіших злодіїв...
Відповісти
Хозяин бобиков ногами пинал :)
Відповісти
Коррупція в Україні у післямайданний період стала тільки силтнішою. Завдання, яке ставили перед собою організатори майдану, самим дірватися до годівниці і самим посісти корипційні схеми. А людям кинули пару гарних лозунгів і використали якгарматне мясо. Ні Порох, ні Сєня, ані інші реально боротися з корипцією не будуть, не для того вони владу захоплювали, невже є ще хтось, хто цього не розуміє?
Відповісти
Останні новини
На Донбасі тиха ніч. ВІДЕО
19 вересень, 2015, 07:30
Віце-президент США Байден зробив жорстке попередження Порошенку і Яценюку
19 вересень, 2015, 06:20