Пораненому кіборгу знову потрібна допомога волинян

Пораненому кіборгу знову потрібна допомога волинян
Кіборг з 80-ї бригади Андрій Луцик, інвалід війни, який обморозив руки і ноги при захисті Донецького аеропорту, знову потребує допомоги.

Про це пишуть у мережі волонтери Ковельського центру допомоги 51 ОМБР.

"Влітку руки і ноги Луцика втратили повну рухливість. Після діагностування хвороби Рейна, у Львові в вересні Андрію запропонували і зробили 2 операціі по розблокуванню судин. Також, видалили 2 ребра. Перша операція пройшла добре... А Друга операція, на жаль, пройшла невдало - заділи нерв і ліва рука втратила рухливість. Попереду складний і довгий процес реабілітації і можливого відновлення. Андрія вже поклали в Луцьку до шпиталю інвалідів війни, ставлять крапельниці, роблять масажи. Щира подяка за професійне і людське відношення до бійців АТО головному лікарю Шпиталю Тетяні Масіковій та її команді", - йдеться у повідомленні.

"На завтра в обласній лікарні в бійця вже заплановані додаткові консультації. Просимо допомогти Андрію Луцику фінансово, пенсія інваліда війни 2 231 грн. не дає можливості повноцінно лікуватися і утримувати 2 синів", - просять волонтери.

Картка Приватбанку 4149 4978 3137 4907.

РЕПОСТ!!КІБОРГ з 80-і бригади Андрій Луцик, ІНВАЛІД ВІЙНИ, який обморозив руки і ноги при захисті Донецького аеропорту ...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 8 жовтня 2015 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.