Козак Гаврилюк знайшов у Луцьку «осередок сепаратизму»

Козак Гаврилюк знайшов у Луцьку «осередок сепаратизму»
Нещодавно народний депутат Михайло Гаврилюк разом зі своїм побратимом добровольцем Нацгвардії, який зараз у відпустці, проїжджали Луцьк в службових справах.

У пошуках місця, де можна пообідати, натрапили на один із ресторанів Луцька, - пише Гаврилюк на своїй сторінці у Facebook.

"Коли ми хотіли зайти всередину, мого товариша не пустили через те, що він у ВІЙСЬКОВІЙ ФОРМІ! Йому запропонували залишитися за столиком на вулиці. Хочу наголосити, що мій товариш був тверезий, нормально поводився, на формі були нашивки Нацгвардії. Ніякі прохання і переконання не подіяли на працівників ресторану, бо у них, бачте, такий «дрес контроль»", - написав нардеп Гаврилюк.

Він назвав цей заклад "осередком сепаратизму" та заявив, що такої кричущої несправедливості не бачив навіть на Сході.

Також козак звернувся до місцевої влади із проханням взяти це питання під контроль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нах та мова.що один зо другий два лигаря.без совз не глянеш.алкашня.ще вчора гній розкидав а сьогодні ДУПУТАТ.смішно.всі жаліються важко жити а кого вибирали думали.вот і живіть
Відповісти
Згоден
Відповісти
напишіть назву ресторану
Відповісти
Ресторан "Мелодія".
Відповісти
Знаю власника,завжди мав антинародні і проросійські погляди.
Відповісти
до закладів не пускали! Що, забули?
Відповісти
Не має так бути в нашій країні!
Відповісти
Що в Луцьку робити у комуфляжі,з ким приїхав тут воювати?
Відповісти
Харашо козак пристроївся по ресторанах вже ходить є вже за шо пити. віддай краще на ато. а ми то в таких вірили
Відповісти
То що, ви пропонуєте ввести податок на АТО для тих хто обідає в ресторанах?
Відповісти
на вході мають висіти правила відвідування закладу, де буде пункт про дрес-код.
інакше - це свавілля власника закладу, відмова споживачеві за дискримінаційною ознакою - війсковий.
тут при гарному слідчому можна і на кримінал натягти))
Відповісти
А коли таке було що в формі по ресторанах бродили. то вже зараз усі лазять в камуфлі як те стадо. не розбереш, хто з них воював. а хто по ресторанах лазить. де й гроші взялися на ресторан. а за того народного - стидно навіть говорити. що вибрали?
Відповісти
Мабуть в тому ресторані подумали що то грибники з лісу поверталися і не пустили...
Щодо козака то йому треба було в депутати сільської ради йти, там він більше б зробив би.
Відповісти
Та вашу матеру, бачили і ніхто хоч на спину не плюнув????
Відповісти
Козак Гаврилюк набагато краще висловлює свої думки ніж попередні дописувачі.Отже, з головою дружить більше, ніж вони.Бачила інтерв"ю з ним на 112 каналі - переконалася, що це розумна і адекватна людина, яка чітко формулює свої думки. В чому хочу, в тому і хожу...А в спортивних штанях мало бачили відвідувачів? Отже, явна дискримінація...
Відповісти
Шкода що ви в житті дійсно ніколи не зустрічали цікавих освідченних людей, шкода що гаврилюк по вашому розумна і адекватна людина, шкода що хтось Вас вивчив грамоті, а мозок не вклав...
Відповісти
А вам бачу його хтось вийняв..Ага?
Відповісти
ОСВІЧЕНА людина має знати, як пишеться це слово, і не плутати із "освідченою" людиною (здається, "освідчений" може розглядатись як юридичне поняття: "той, якого освідчили"; рос. "освидетельствованный" - правда, я погано уявляю, що воно є).
Теля...ви, а не людина
Відповісти
то це напевно сам Гаврилюк пише
Відповісти
хазяин ресторану данилин серожа
Відповісти
Прикро читати про таке
Думаю у нас в місті є багато гарних закладів, які радо зустрінуть Українських вояків
Відповісти
А хіба військовий не людина? І з яких це пір не можна у формі зайти в ресторан? Чи там можна вештатися тільки місцевим мажорам,які "відкосили" від АТО,ментам,суддям із прокурорами і грошовим мішкам? Той "хазяин" мав би вибачитися за свій персонал.
Відповісти
А де атошнік взяв гроші на ресторани.А яка різниця хто власник.Хай не завідують власнику.Правильно що зробили непустили в ресторан такого хама.......
Відповісти
визнаю помилку в пісьмі на жаль не вивчав українську. Зато так само як українську знаю ще декілька мов, та декілька вишіх освіт маю за плечами. Тільки не в вірності напису слів складаеться інтелект людини. А ваш гаврилюк двох слів звязати толком не може. Вже гаврилюки накерувались як мені то по горло. Зпишиться з гаврилюком в соцсетях, та поділіться з нами про його знання української мови)))))
Відповісти
"в пісьмі", "зато", "вишіх освіт", " за плечами", "в вірності напису", "зпишиться","соцсетях" - нічого собі інтелект у вас!!!
Відповісти
та це типово для москальских тролів, що користуються гугл-перекладачами))
Відповісти
У вас ні за плечима, ні перед нічого немає..І мови ви не знаєте жодної...І з школи вас, напевно, ще в шостому класі вигнали...Мені вас так жалї...Але ви думаєте, що інтелектуал...Ну і думайте, тільки не кажіть нікому, бо засміють...
Відповісти
форменний одяг, мають не тільки війскові. Наприклад працівники жеку, лісники, міліцанти, офіціанти, прибиральники, будівельники. їм тоже в формі в кабак крокувати. Ще забув лікарів і обвальшиків мяса, список вийде великий. То що до форми???
Відповісти
Будь-яку ідею можна довести до абсурду.Що Ви і намагаєтеся зробити.Не потрібно порівнювати військову форму і медичний халат, робочу робу або жилет комунального працівника.Думаю,Ви зрозуміли про що йде мова, а просто займаєтеся демагогією.
Відповісти
що ви не собаки, а люди. А то був би покусаний і пришлось прививки робити. А медицина платна. Засідка))) сподобалось про соцсеті. Зачетні інтелектуали пишуть... Шкода вас. Не знаю як українською буде, Вы обречены, но Вас не жаль. До свидания скакуны)))
Відповісти
Адміністрація ресторану «Мелодія» приносить вибачення за прикрий інцидент, який відбувся у нашому закладі харчування. Встановлений адміністрацією дрес-код не містить жодних заборон на перебування людей у військовій формі.

Після того, як інформація була доведена до нашої уваги, ми негайно вжили відповідних заходів до адміністратора, а також провели роз’яснювальну та виховну роботу з персоналом, у тому числі довели до відому вимоги діючого законодавства України щодо запобігання і протидії дискримінації.

Щиро шкодуємо про незручності, викликані цим прикрим інцидентом і запевняємо, що будемо в майбутньому вживати усіх вичерпних заходів до недопущення жодних дискримінаційних заходів у нашому ресторані.
Відповісти
А чому вони в такому вигляді поперлись в ресторан? Шкода хлопців з міліції які біля верховної ради своє життя віддали із за отаких " патріотів", які тепер по ресторанах лазять. Позор!!! Немитим, небритим нема чого по ресторанах вештатись.
Відповісти
А за що ви вибачаєтесь? І що це в нього за форма? і хто він такий що таку форму носить? Якщо отакі почнуть в такому вигляді в ресторан ходити то це вже буде не ресторан а забігайлівка.
Відповісти
ви спочатку взнайте, що таке ресторан))
особливо вимоги до залу, гардеробної, зони очікування і т.д.
Відповісти
Значит мытым и бритым можно? Тогда где в статье написано,что они были не мыты и не бриты? Об этом ни слова.Вы судите по фото в статье? Это вопрос к автору,фото ведь архивное.Личная неприязнь к кому-либо не должна брать верх над здравым смыслом.И респект администрации ресторана,что принесли извинения.
Відповісти
А що коли власника і адміністратора відправити в АТО, бо повід"їдали харі....
Відповісти