Конкурс у нову поліцію в Черкасах перевищив 27 осіб на місце

Конкурс у нову поліцію в Черкасах перевищив 27 осіб на місце
У Черкасах до нової патрульної поліції, набір до якої стартував 21 вересня і завершився 12 жовтня, подали заяви майже 5400 осіб, конкурс на одне місце перевищив 27 осіб.

Як повідомляє УНІАН, за словами начальника УМВС в Черкаській області Владислава Пустовара, серед охочих служити у поліції Черкас 70% складають чоловіки і 30% - жінки. Кількість безробітних складає близько 40%. Також заяви подали понад 180 співробітників черкаської міліції. Ще стільки ж заяв подали колишні співробітники правоохоронних органів та жителі інших областей.

За словами начальника УМВС області Пустовара, до тестування допущено майже 4400 претендентів, інші анкети виявилися дубльованими, оскільки люди подавали документи у поліцію в інших регіонах України. Решту претендентів до нової поліції «відсіяли» через вік та з інших причин.

Перший етап відбору розпочнеться 15 жовтня – претенденти складатимуть письмові тести. На другому етапі вони пройдуть медкомісію, психологічні тести, виконають нормативи фізичної підготовки та пройдуть співбесіду.

Начальник УМВС в Черкаській області Пустовар також уточнив, що тестування та навчання нових поліцейських проходитимуть на базі Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Там є всі умови для проживання і все необхідне для студентів: спортивні зали, тир, басейн, комп'ютерні класи.

Очікується, що нова патрульна поліція Черкас розпочне роботу або наприкінці цього року, або вже у січні-лютому 2016 року. Всього в Черкасах у новій патрульній поліції працюватимуть 200 поліцейських.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Конкурс у нову поліцію в Черкасах перевищив 27 осіб на місце
15 жовтень, 2015, 04:23