«Основна проблема країни – обман чиновників», - Ігор Палиця*

«Основна проблема країни – обман чиновників», - Ігор Палиця*
Волинські політики вбачають вихід з воєнного конфлікту у якісних переговорах з бойовиками на Сході.

Про це стало відомо у середу, 14 жовтня, під час прес-конференції з нагоди відзначення у Луцьку Дня захисника Вітчизни члена політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів - УКРОП» Ігоря Палиці.

Член політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів -УКРОП» Ігор Палиця розповів, що вихід з воєнних дій, які відбуваються на Сході, - це переговори.

«Партіям не треба базікати, треба зібрати самих патріотичних і почати переговори. Треба вести переговори з представниками цих бойовиків. Треба вести переговори з Захарченком – значить треба сідати з ними за стіл. Ми ж не хочемо, щоб гинули наші солдати, я переконаний – наші сім'ї не хочуть. Треба сідати і розмовляти з ними і домовлятися про припинення конфлікту», - сказав він.

Старший лейтенант 51-ої ОМБР Олександр Серватович, який нині є довіреною особою кандидата на посаду Луцького міського голови від партії «УКРОП» Олександра Товстенюка, розповів, що ситуація на Сході не змінилась. Він відзначив, що значний вклад у це робить Міністерство оборони України.

«Риба гниє з голови. Якщо говорити про Міноборони, то ним керують міністри та генерали. Ми коли були на полігоні, то склалось враження, що їх навмисне підбирають такої комплекції – шиї немає, голова вросла в плечі, пузо таке, що не знаю як вони взагалі пересуваються. І це все точно виросло не на сухпайках, якими годують наших хлопців на передовій. Коли почалася війна і всі побачили наслідки бойових дій - наш головнокомандувач не змінив ні одного генерала», - сказав він.

Боєць 14-ї ОМБР, кандидат в депутати на місцевих виборах від партії «УКРОП» Олександр Кравченко підтримав позицію свого бойового побратима про те, що верхівка Міноборони винна в поганому оснащенні бійців в АТО. Він відзначив, що основний ремонт техніки та спорядження наразі відбувається не за рахунок Держави, а з допомогою небайдужих людей та волонтерів.

«Нової техніки - повний нуль. Нова техніка, яка туди потрапляє – це все знаходить волонтерський тил, дякуючи яким ми можемо щось робити на передовій. Нової техніки в Збройних силах немає. Її лише перетасовують і відтягують на ремонтні бази і навпаки. В нас тільки на паради вміють виводити передові технології, озброєння та техніку», - розповів він.

Член політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів -УКРОП» Ігор Палиця розповів, що наразі існує проблема з бійцями в АТО, адже зараз воює п'ята та шоста хвиля мобілізації, а їх на фронт «заганяли палками».

«Справа не в тому, що ці люди не патріоти. Ні вони не бачили людського відношення влади до людей на фронті. Держава для них і справді нічого не робить», - наголосив він.

Палиця також відзначив, що велика проблема зараз – це халатне відношення чиновників до подій в АТО.

«Це якесь злочинне відношення. Ці Норманські та Мінські переговори – ми й досі не знаємо правди про них. Основна проблема України, що наші чиновники не кажуть нам правди. Правда вилазить тільки потім», - сказав він.

Кандидат на посаду Луцького міського голови від політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів -УКРОП» Олександр Товстенюк також відзначив, що наразі існує складна ситуація з демобілізованими бійцями і наданням їм допомоги, зокрема психологічної. Він повідомив, що раз в місяць учасник бойових дій закінчує життя самогубством.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
палиця молодець!
Відповісти
Останні новини
«Основна проблема країни – обман чиновників», - Ігор Палиця*
15 жовтень, 2015, 13:45