Микола Романюк допоміг знайти кошти на оздоровче обладнання для дітей. ФОТО*

Микола Романюк допоміг знайти кошти на оздоровче обладнання для дітей. ФОТО*
Луцький міський голова Микола Романюк допоміг знайти кошти на обладнання для дітей, які займаються в оздоровчому центрі «Віпурі-Кет».

Директор оздоровчого центру «Віпурі-Кет» Катерина Мойсеєнко розповіла, що вони займаються оздоровленням не тільки дітей, але й дорослих. Також у центрі проходять реабілітацію і дітки з особливими потребами. По допомогу до Луцької міської ради вони звернулися вперше і відразу ж отримали позитивні результати.

«Ми працюємо на протязі 18 років. Основна наша мета та завдання – це оздоровлення дітей, а також дорослих. Оскільки ми займаємося різними групами населення – це звичайні діти, це діти з особливими потребами, то відповідно ми потребуємо додаткового специфічного обладнання, на яке потрібно виділяти якісь додаткові кошти. У зв'язку з цим ми звернулися до нашого міського голови за допомогою.

Микола Ярославович знайшов для нас спонсорів в якості благодійного фонду «Волинська родина» і відповідно зараз ми будемо займатися тим, що закупимо необхідне обладнання. Відповідно наші діти зможуть покращити свої результати, виступати на змаганнях, оздоровлюватися, отримувати якийсь комплекс реабілітації», - зауважила керівник центру.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.