Майже тисяча правоохоронців охороняє маневицькі ліси

Майже тисяча правоохоронців охороняє маневицькі ліси
Начальник УМВС у Волинській області Петро Шпига повідомив, що ситуція з незаконним добуванням бурштину у Волинській області стабільна.

Про це повідомляють на сайті волинської міліції.

Нагадаємо, що у суботу, 24 жовтня близько п’яти тисяч чоловік знову розпочали незаконний видобуток бурштину у Маневицькому районі. Аби припинити незаконні дії правоохоронці провели спецоперацію внаслідок якої ситуацію вдалося стабілізувати.

– Завдяки злагодженим діям працівників міліції, служби безпеки України, прокуратури, бійців Національної гвардії ситуацію, добровольчих батальйонів та місцевого населення ситуацію у районі вдалося стабілізувати, – розповідає начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Сьогодні, за погодженням із Міністерством внутрішніх справ України, на місці перебуває близько однієї тисячі бійців спецпідрозділів та Національної гвардії України. Також допомогу правоохоронцям надають добровольчі батальйони, лісова охорона, екологи тощо. Крім цього, задіяно 40 одиниць техніки.

– Нами задіяно достатньо сил та засобів, аби не допустити незаконного видобутку бурштину, – наголосив начальник волинської міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Протягом останніх місяців на території Маневицького району Волинської області відбуваються кримінальні дії щодо незаконного видобутку бурштину-сирцю, який «кришують» незаконні озброєні військові угрупування ГО «Самооборона Волині» та ГО «Буг» та корумповані працівники органів УМВС України у Волинській області на чолі з їхнім генералом – Шпигою Петром Петровичем!!!
В засобах масової інформації та в облдержадміністрації говорять про зупинення незаконного видобутку бурштину на території Маневицького району Волинської області.
На захист «місячного каміння» відведені підрозділи Нацгвардії, УМВС у Волинській області, ГО «Самооборона Волині» та ГО «Буг», АЛЕ саме працівники МВС, ГО «Самооборона Волині» та ГО «Буг» на чолі з генералом Шпигою П.П. на нардепом Ігорем Лапіним незаконно видобувають бурштин. (зв'язок між генералом та народним обранцем здійснюється за допомогою нинішнього начальника Маневицького районного УМВС Ісакова І. та кума Ігоря Лапіна - Анатолія).
Незаконний видобуток корисних копалин здійснюють у пристосованих військових палатках, що нібито використовуються для відпочинку та дислокації зазначених озброєних структур, а відтак відео- чи фото- фіксації на підтвердження незаконного видобутку бурштину надати важко. Обурені місцеві жителі не можуть піти в ліс, про цілодобовий шум від «охоронців порядку» нічого не пояснюють.

24.10.15 на території Нашого району відбулося ще одне зіткнення місцевих жителів та «їхніх захисників».

Так, мешканці кількох сіл разом з активістами звернулися до людей «у камуфляжах», як потім стало відомо членів ГО «Самооборона Волині» та ГО «Буг», з проханням пояснити чому невідомі люди «копають» бурштин, коли це закінчиться і хто це зупинить.
Однак, попри словесні перепалки було відкрито вогонь зі сторони ГО «Самооборона Волині» та ГО «Буг» вбік сільських жителів. Є поранені… Місцеві жителі звернулись до «силовиків», однак останні розвернулись і покрутили носом, ніби нічого і не було.
Простих людей, мешканців сусідньої Рівненської області «поклали» на землю під дулами автоматів та звірськи з особливим цинізмом та жорстокістю побили!!!

Невже сьогоднішній миттєвий заробіток по незаконному видобутку бурштину вартує життя і здоровя місцевих мешканців?
Невже взагалі відсутнє почуття людяності та порядності у наших захисників. Присяга міліціонера щодо підтримання правопорядку та захисту життя і здоров’я людей купляється за «доляри»?
За що МИ боролися і проливали свою кров на ЄвроМайдані?
Поки при владі а не за гратами такі люди як нардеп ЛАПІН ІГОР та генеральчік ШПИГА П.П., свавілля влади буде продовжуватися
Коли зупинеться свавілля влади, яку ми обираємо і хто стане на захист інтересів Маневицької громади???
Не мовчіть, Дайте відповідь вже сьогодні ВИ!!!



Відповісти
Останні новини
Майже тисяча правоохоронців охороняє маневицькі ліси
26 жовтень, 2015, 13:44