На Ковельщині перестало битись серце 22-річного бійця

На Ковельщині перестало битись серце 22-річного бійця
Із життя пішов військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади, лейтенант Збройних Сил України Остапенко Олег Володимирович, 1993 року народження, уродженець с.Колодяжне.

Про це повімляє офіційний сайт Ковельської РДА.

Олег навчався в загальноосвітній школі І-ІІІ ст. с. Колодяжне, здобув вищу освіту у Львівській національній академії сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного. Для проходження служби був направлений у військову частину м. Новоград-Волинського, згодом – в зону АТО, під Артемівськ. Практично з лекційної зали він пішов захищати нашу державу, відстоювати наш мир і спокій…

22 жовтня, перебуваючи у відпустці, його серце перестало битися. На жаль, життя Олега лікарям не вдалося врятувати. Втрата молодого військовослужбовця боляче вразила жителів усієї Ковельщини. Йому було лише 22 роки, однак його коротке життя є прикладом для наслідування.

Неймовірно важко пережити таке горе кожному, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. А материнський та батьківський біль від втрати не заживе ніколи, ніщо не зможе загоїти душевну рану від втрати дорогої їм людини – сина.

Світла пам’ять про його мужність та непересічні людські якості назавжди залишаться в серцях рідних, земляків, бойових побратимів – усіх, хто знав, поважав та любив Олега – справжнього патріота та Героя!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Ковельщині перестало битись серце 22-річного бійця
26 жовтень, 2015, 19:06