На Волині затримали авто з «липовими» документами

На Волині затримали авто з  «липовими» документами
26 жовтня близько 15-ї години внаслідок спрацювання системи «Відеоконтроль–Рубіж» працівники взводу з обслуговування стаціонарного посту № 1 зупинили автомобіль «Опель Кадет», який належить жителю міста Рівне.

Транспортним засобом керував 48-річний ковельчанин, - повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Під час перевірки автомобіля працівники ДАІ з’ясували, що номер кузова цього транспортного засобу не відповідає записам в реєстраційним документам. Крім того, свідоцтво про реєстрацію, яке надав водій, видане на автомобіль «ВАЗ» та має ознаки підробки, а державні номерні знаки належать автомобілю «САЗ» які були викрадені.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Ківерцівського РВ УМВС для з’ясування обставин по суті.

Відомості про подію внесені до Журналу єдиного обліку. Автомобіль був доставлений на майданчик тимчасового утримання Ківерцівського РВ УМВС.

На порушника було складено адміністративний протокол за ст. 121-1 (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.