Затримання Геннадія Корбана: думки лучан. ВІДЕО

Затримання Геннадія Корбана: думки лучан. ВІДЕО
"Політичними репресіями" назвали обшуки СБУ та затримання голови політради партії Геннадія Корбана представники партії УКРОП.

Що з цього приводу думають лучани - про це та інше йдеться у відеоопитуванні Інформаційного агентства Волинські Новини.

Зі слів мешканців Луцька, посилення державного апарату як спосіб наведення порядку - це добре. Але лише за умови, що це дійсно законні міри. Утім цього разу про законність не йдеться, - нарікають лучани.

"Скоріше всього - це політична справа. Те, що показували гроші, зброю. Це можна знайти в будь-якого керівника навіть не області, а міста. Добре Романюка пошарити, можна знайти не менше грошей. Тим не менше його ніхто не чіпає, бо він з Блоку Порошенка", - говорять у Луцьку.


Нагадаємо, останні події у Дніпропетровську щодо "політичних репресій" та обшуків укропівців викликали хвилю невдоволення серед політиків демократичного табору. Свою підтримку УКРОПу висловила не тільки громадськість, а й представники політичних сил демократичного табору, включаючи «Радикальну партію» Олега Ляшка, ВО «Батьківщину», НВР «Правий Сектор», партії «Сила людей» і «Самопоміч».

До слова, УКРОП зробив заяву щодо тиску президента на політичних опонентів. Зокрема в заяві йдеться про те, що Президент України за допомогою тиску на своїх політичних опонентів має намір реалізувати таємні домовленості в рамках плану «Путіна – Порошенка» і здати весь південний схід України проросійським сепаратистам.

Своєю чергою, народний депутат України Тарас Батенко заявив про вихід з фракції БПП на знак протесту проти політичних репресій. З його слів "таємні угоди влади з" Опозиційним блоком" можуть призвести до реставрації старого режиму".

Як відомо, керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва, Геннадія Корбана затримала Служба безпеки України в суботу, 31 жовтня. Зі слів адвоката політика В'ячеслава Кудінова, дії представників Генпрокуратури і СБУ щодо затримання Геннадія Корбана у нього вдома можна класифікувати як викрадення.

Нагадаємо, масові обшуки міліції розпочалися ще у переддень виборів.

Зі слів засновника Фонду"Новий Луцьк", члена політради УКРОПу Ігоря Палиці, у час, коли коли мобілізованих на фронті і досі повністю забезпечують всім необхідним волонтери, сотні спецпризначенців, озброєні по останньому слову техніки та вдягнуті у найновіше обмундирування, проводили обшуки в центрі Києва і Дніпропетровська.

Ігор Петрович наголосив, що уся країна побачила, як відбувається узурпація влади.

"Вся Україна побачила, як народився Янукович в квадраті – Порошенко Петро Олексійович. Вся країна побачила повне нехтування законом", - прокоментував політичні репресії влади Ігор Палиця.

Своєю чергою, кандидат на посаду міського голови Луцька від партії УКРОП Олександр Товстенюк звернувся до волинян з приводу провокації, які відбуваються останнім часом з боку влади по відношенню до учасників виборчого процесу, які працюють з Фондом чи партією УКРОП.

З його слів, волиняни, на яких чиниться тиск, можуть звертатися у Фонд "Новий Луцьк" за юридичною допомогою та супроводом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗЛОЧИНЦІ мають сидіти у тюрмі і крапка
Відповісти
Я його знаю він живе на ДПЗ фамілія його Лещук.Завжди всім не задоволений гавкає хто біліше заплатить а сам взагалі нічого корисного в житті незробив навіть для своіх синів.
Відповісти
и правильно сделали.Ни один нынешний "бизнесмен" не заработал свой капитал легальным путем.Почему этого, а не того - другой вопрос.С кого-то надо начинать.Воровали и воруют миллионами и миллиардами.А мы тут рассуждаем давление это или нет.Давление,и в разы больше надо давить.Веди НИ ОДИН НЕ СЕЛ,НИ ОДИН!!! Ни одна копейка не возвращена в казну государства.А мы еле сводим концы с концами и сердобольно жалеем Корбана.Да ему наплевать на всех нас вместе взятых.
Відповісти
Думка одна, коли прийдуть за Палицею. Люди у що він перетворив Волинь у якусь вотчину.
Відповісти
Кріп скоро почне вянути-осінь.Олігархат дуже важко подолати,але можливо.Думайте люди накінець не шлунком.
Відповісти
Останні новини
Затримання Геннадія Корбана: думки лучан. ВІДЕО
05 листопад, 2015, 09:34