Олександр Товстенюк запросив Миколу Романюка на розмову в прямому ефірі. ВІДЕО*

Олександр Товстенюк запросив Миколу Романюка на розмову в прямому ефірі. ВІДЕО*
Кандидат на посаду Луцького міського голови, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк запросив свого опонента Миколу Романюка на відверту розмову в прямому ефірі.

Про це він повідомив під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» у четвер, 5 листопада.

«13 листопада, Миколо Ярославовичу, запрошую Вас для відвертої розмови. У мене до Вас є декілька запитань. І я хотів би, щоб Ви дали на них відповідь. І якщо у Вас будуть до мене питання, я із задоволенням відповіді дам і вам», - зазначив Олександр Товстенюк.

Нагадаємо, кандидат на посаду міського голови Луцька Олександр Товстенюк в ефірі телеканалау Аверс розповів про тиск на учасників виборчого процесу у Луцьку.


Нагадаємо, другий тур виборів мерів міст призначений ЦВК на 15 листопада.

На виборах Луцького міського голови до другого туру вийшли чинний мер, представник БПП «Солідарність» Микола Романюк та представник УКРОПу Олександр Товстенюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Товстенюка відсутня логіка мислення. Це ніби виглядає, як молодий шакал лізе в конфлікт зі старим, але ще дуже міцним левом. У Романюка за плечима 5 років роботи в кріслі голови міста, кілька років в кріслі голови ОДА, банк, де створено понад тисячу робочих місць. Щось він зробив, щось не зробив, багато вдалось, багато й не вдалось зробити. Тим паче, в такий важкий для держави час. А в Товстенюка за плечима - порожнеча. Крім, звичайно, "посад" в комерційних організаціях в якості весільного генерала(абсолютна більшість людей про них навіть не чула). Людей судять по справах. А критикувати легко, самому нічого не зробивши. Романюку на цей рахунок є що сказати, а що скаже Товстенюк? Про те, що "очолив" чужі гроші і маніпулює ними? А усе, як відомо, пізнається в порівнянні. То з чим і з ким робити порівняння? Я дуже хотів би, щоб Романюк погодився на цю "дуель" і впевнений, що цей неголений, наївний, зухвалий юнак з нічим не підтвердженими амбіціями за дві-три хвилини був би загнаний у вельми глухий ганебний кут.
Відповісти
Пане Товстенюк а давайте на ефір з дитектором брехні Ви Палиця і Романюк?Якщо такі чесні ,то доведіть це?
Відповісти
Конечно, большое спасибо УКРОПу за то, что они помогают защищать страну от северного агрессора, но в первую очередь они защищат свой бизнес от внешних посягательств!!!
Відповісти
2800 грн зарплати?
Відповісти
Товстенюк з Палицею прийде на дебати? Бо без нього він ноль без палички (Палиці)...
Відповісти
Дивилась дебати вже після виборів. Я не шкодую, що голосувала за Романюка. Поведінка Товстенюка жахлива. Він доказав, що невихований, перебивав ведучого і опонента, честі це йому не робить. Судити легко, а працювати ой як важко, особливо керувати містом.Хто не працює, той не помиляється.
Відповісти
Останні новини
Олександр Товстенюк запросив Миколу Романюка на розмову в прямому ефірі. ВІДЕО*
08 листопад, 2015, 15:20