Новообраним депутатам Ковельської міської ради вручили посвідчення. ВІДЕО

Новообраним депутатам Ковельської міської ради вручили посвідчення. ВІДЕО
На вручення депутатських посвідчень до сесійної зали прибули всі новообрані 36 народних обранців, а також їхні колеги попередньої каденції, запрошені, гості.

На початку урочистого зібрання хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять депутата міської ради Анатолія Соболєва, пише Про Ковель.

Варто зазначити, що своїм волевиявленням ковельчани фактично повністю оновили склад міської ради: серед членів сьомого скликання лише 10 депутатів перейшли з попередньої каденції. Тепер у сесійній залі Ковельської міської ради на благо громади міста працюватимуть представники семи політичних партій.

Всі вони в урочистій обстановці отримали посвідчення депутата з рук голови Ковельської міської виборчої комісії Світлани Карпук. Також голова комісії зачитала постанову про визнання Олега Кіндера обраним Ковельським міським головою і запропонувала йому скласти присягу.

Депутати інформацію голови Ковельської міської виборчої комісії про підсумки виборів, визнання повноважень та реєстрацію депутатів Ковельської міської ради та міського голови взяли до відома. Щоправда, даний проект рішення підтримали не всі новообрані: «за» висловилося 32 депутати, решта – чотири «утрималося» і один був проти.

Також цього знакового дня вони погодилися обрати для повноцінної роботи міського парламенту секретаря ради. На цю відповідальну посаду була запропонована лише одна кандидатура, яку вніс Олег Кіндер, - це депутат Віра Іванівна Федосюк, член політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

За підсумками таємного голосування, де 29 голосуючих підтримали кандидатуру своєї колеги, три висловилося «проти» і чотири «утрималося», Віра Федосюк, яка була міським парламентарем і попереднього скликання, обрана секретарем міської ради.

Окрім цього, депутати ще встигли утворити і затвердити склад п’яти постійних комісій. Щоправда, їх керівний склад уже буде ухвалюватися на другій сесії міськради, яка відбудеться 26 листопада. Тоді ж заплановано затвердити кандидатури заступників міського голови, керуючого справами виконкому та членів виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Також голова комісії зачитала постанову про визнання Олега Кіндера обраним Ковельським міським головою...", - такого не було. Жодних постанов міськвиборчкому на сесії не оголошувалось. Ні щодо депутатів, ні щодо міського голови. Таким чином, порушено вимоги законів, а повноваження новообраних депутатів і міського голови в законному порядку - не почалися! http://kowel.com.ua/News/Article/3039
Відповісти
Останні новини
Новообраним депутатам Ковельської міської ради вручили посвідчення. ВІДЕО
13 листопад, 2015, 10:13