До танцюристів у луцький «Естет» підселять кікбоксерів

До танцюристів у луцький «Естет» підселять кікбоксерів
У приміщенні центру «Естет» в Луцьку, де проводяться танцювальні заняття, відтепер займатимуться ще й кікбоксери.

Відповідне рішення прийняли 26 липня на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Мова йде про приміщення на проспекті Відродження, 22а, яке донині використовувало комунальне підприємство «Естет», створене півроку тому.

Члени виконкому довго сперечались перш ніж вирішити, чи варто до танцюристів «підселяти» кікбоксерів, однак із другої спроби таки проголосували за.

Не голосувати за активно закликав депутат Луцької міської ради Артур Василевський, який прийшов на засідання. Він емоційно переконував: якщо у приміщення впустити спортсменів, то танцюристам просто бракуватиме місця.

Як пояснив міський голова Луцька Микола Романюк, танцями в «Естеті» і далі продовжать займатися, хоча бальні на «горбатому» паркеті вже танцювати просто неможливо. Тому частина танцюристів «Естету» ходитиме на заняття у найближчі школи.

За словами директорки комунального підприємства «Естет», діти і батьки не проти перенести частину занять у прилеглі школи. Так, каже вона, буде навіть краще. А ділити приміщення з кікбоксерами, за словами директорки, – тільки плюс комунальному підприємству, оскільки воно зароблятиме більше, особливо зважаючи на те, що нині КП має заборгованість по енергоносіях та зарплаті.

Аргументи Василевського не подіяли, і рішення у підсумку прийняли. Приміщення лишилося міською комунальною власністю, але тепер у ньому займатиметься більше лучан. Договір про співпрацю «Естету» з Волинською обласною федерацією аматорського кікбоксінгу уклали до 2012 року.

Серед умов, які висувають асоціації кікбоксингу у Волинській області, - встановити ринг, відремонтувати підлогу, вестибюль, облаштувати спортивний зал у підвальному приміщенні.

На думку мера, незацікавлені у такому рішенні були ті, хто донедавна мав зиск з «Естету» і «клав собі гроші в кишеню».

Нагадаємо, на засіданні постійної депутатської комісії з питань приватизації і комунального майна стверджували: якщо приміщення центру «Естет» передадуть кікбоксерам, то танцюристам, які нині тут займаються, доведеться відмовитися від двох груп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди добрі, скажіть скільки ще буде продовжуватися наступ родинно-прокурорської-спортивно-бандитської мафії???
За що і ЧОМУ вони відібрали у звичайних людей та їх діточок Волинський Центр дозвілля молоді «Естет» ???
Для чого в районі пр-ту Відродження створюють на місці Естету центр по підготовці бійців, не відомо якого фронту??? Воювати проти Януковської мафії??? Чи навпаки для неї???
Чим заважає Волинський Центр дозвілля молоді «Естет», в якому десятиліттями виховувалися нормальні діти, люди, УКРАЇНЦІ???
ЗВЕРТАЮСЯ ДО ГАЗЕТ, РАДІО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ!!!
ДОПОМОЖІТЬ!!! ВИСВІТЛІТЬ ЦЮ СИТУАЦІЮ ДЛЯ ЛУЧАН!!!
Відповісти
Висвітляю цю ситуацію для лучан і особисто для Вас!
Гурток кікбоксингу і раніше успішно функціонував у невеликому залі спорткомлекса ВНУ, що по просп. Грушевського, якщо можна назвати успішним заняття на дерев"яній підлозі часів напевне ще совєтів, і з двома старими грушами. При тому, що групи досить великі і займаються там переважно такі ж самі дітки, як і в "Естеті", як хлопчики, так і дівчатка, від років 7ми і десь до 20ти. Днями заходила туди перед тренуванням, бо давно чула гарні відгуки про тренера, і маю кілька знайомих, хто там займається, тому думка моя достовірна і об"єктивна. Це все я бачила на свої власні очі. Мене саму засмутила новина, що вони переїжджають, бо тут мені було б зовсім близько від дому, а поки зібралась записуватись, тепер доведеться їздити аж на Відродження. Але це не є великою проблемою, якщо ще й тренування проходитимусь у відремонтованому залі з усіма необхідними умовами. Як бачите, ніхто нікого не виганяв, а якщо жити мирно, то будем в тісноті та не в обіді.
І ще питання - що ненормального в тому, що люди обирають саме той вид спорту, який їм більше до душі, комусь подобаються бальні танці, а комусь силові тренування і боротьба, в любому випадку це є цілком здорове спортивне виховання!
Відповісти
Для пошановувачів усіляких пліток в інтернеті!
Надіюся, хоч трішки розвію ці плітки! Весь цей брєд вже дістав!!!
1. Якщо хтось думає, що вислови писаки з псевдонімом КОВ правильні, якщо хтось вважає, що це пов'язане якимось боком зі мною, то знайте - все туфта і наклеп.
Перед тим, як писати подумайте. Для чого псувати репутацію людей.
Особисте прохання – не використовуйте чужі ініціали!!!
2. На днях був у гостях в Естеті. Спортсмени молодці!!!
Якби кожен відносився до своєї роботи, до свого хобі хоч би на половину, як вони до дітей та молоді, то можливо тоді наше улюблене місто Луцьк стане ще кращим.
Особисто у мене гарні враження. МОЛОДЦІ!!! ТАК ТРИМАТИ!!!

п.с.
Спробуте хоч щось зробити для міста – можливо тоді відпаде охота псувати іншим життя!!! Ви тільки відбиваєте охоту читати новини!!!
ПОБАЖАННЯ – Частіше посміхайтеся! Даруйте людям добро!
Відповісти
Коли відновляться танцювальні гуртки в "Естеті" і чи взагалі вони будуть функціонуватии?
Відповісти
Ков, яка іще мафію??? що тобі сниться?

За що і ЧОМУ вони відібрали у звичайних людей та їх діточок Волинський Центр дозвілля молоді «Естет» ???
Для чого в районі пр-ту Відродження створюють на місці Естету центр по підготовці бійців, не відомо якого фронту???

ти хочаб сам розумієш шо ти базариш ??
Відповісти
Ков не розуміє 100% )))
Я на такі дурниці не звертаю уваги ))) Сприймаю це все з гумором ))) посміявся, та й усе!!!
Чого і всім бажаю!!!
Відповісти
Останні новини
До танцюристів у луцький «Естет» підселять кікбоксерів
26 липень, 2012, 13:36