Лучани, які не можуть ходити, висловили свою підтримку пораненим бійцями АТО. ФОТО

Лучани, які не можуть ходити, висловили свою підтримку пораненим бійцями АТО. ФОТО
Лучани, які пересуваються на візках, побували у Волинському госпіталі ветеранів.

У суботу, 21 листопада, в медичному закладі відбулася зустріч з бійцями АТО, що лікуються у госпіталі. На заході також була присутня мама зниклих безвісти айдарівців Катерина Хомяк.

Психолог Волинського госпіталю ветеранів Руслан Ізмаїлов пояснив, що ідея подібної зустрічі виникла тому, що бійці зневірилися і вважають, що у суспільства «пам'ять коротка», мовляв, коли були гарячі події, то їх пам'ятали, зараз всі забули:

«Виникла ідея організувати зустріч з ветеранами війни, учасниками АТО і розпитати про їхнє життя, підтримати. Я бачу, коли з хлопцями займаюся, я чую, що дуже багато хлопців говорять про те, що наше суспільство починає про них трохи забувати, якщо раніше, коли були гарячі події у зоні АТО, – вони були на слуху, а зараз трохи тихіше, і про них починають забувати».

Присутні бійці поспілкувалися з гостями, а також зателефонували бойовим товаришам, які стоять у Зайцево. Хлопці з передової розмовляли в телефонному режимі з журналістами. Сказали, що у них там гаряче, але вони тримаються.

На закінчення заходу Максим Михалюк, який через травму хребта пересувається на інвалідному візку, подякував хлопцям, що вони воювали за нашу державу і не допустили такої ситуації, яка склалася на Сході, по всій Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани, які не можуть ходити, висловили свою підтримку пораненим бійцями АТО. ФОТО
21 листопад, 2015, 18:18