«ФІОЛЕТ» презентує пісні любові для луцької публіки. ВІДЕО

«ФІОЛЕТ» презентує пісні любові для луцької публіки. ВІДЕО
ФІОЛЕТ виступить у Луцьку з презентацією нового альбому «Пісні Любові на Полі Бою».

Концерт відбудеться 3 грудня в одному із нічних клубів Луцька (просп. Волі, 42).

На шанувальників чекає абсолютно нова програма та все краще за шість років існування гурту.

Вартість квитків: перші 100 квитків – по 80 грн, попередній продаж – 100 грн, у день концерту – 120 грн. Початок о 19:00.

Як відомо, український гурт ФІОЛЕТ на початку жовтня презентував свою нову студійну платівку під символічною назвою «Пісні любові на полі бою». Робота над матеріалом стартувала всередині 2014 року і фінішувала у вересні 2015-го.

У листопаді команда вирушила у всеукраїнський тур на підтримку альбому, у якому ФІОЛЕТ, окрім власне презентації нових пісень, поділиться із відвідувачами концертів і новим баченням старих пісень. 

«Музика – це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибиннішого ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще. Любов тут всеохопна і виходить далеко поза рамки усталених пісенних «лавсторі». У «Піснях любові…» слухач мандруватиме українськими
містами, від Львова, Луцька через Київ до східних кордонів нашої країни; занурюватиметься в глибини власного минулого, ностальгуватиме і надихатиметься; любитиме і захоплюватиметься, мовчатиме і кричатиме; пройдеться стежками вічного літа, які приведуть його до днів теперішніх. «Пісні любові…» – це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення», – розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Детальна інформація – на офіційних сторінках гурту в соцмережах «Вконтакті» (http://vk.com/fiolet_band) та «Facebook» (https://www.facebook.com/fioletband).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«ФІОЛЕТ» презентує пісні любові для луцької публіки. ВІДЕО
23 листопад, 2015, 10:41
У Луцьку зник чоловік
23 листопад, 2015, 10:28